Çarşamba

İngilterenin Ünlü Markalarından: Eyeko Göz ve Kaş Makyaj Ürünleri Türkiyede!


Tatlımı tatlı ambalajları ve kalitesiyle bilinen İngiltere ' nin meşhur kozmetik markası Eyeko London makyaj ürünleri Seltek ilaç distrübütörlüğüyle nihayet Türkiyede.
En büyük artıları ise Paraben, SLS, SLES içermemesi. Bir diğeride, ambalaj tasarımı sayesinde ürün israfı yaşatmaması. Daha önce bu tasarıma sahip farklı bir marka kullanmıştım, bitene kadar hiç donmadı.
Eyeko London göz & kaş makyaj ürünlerini yetkili eczanelerden alabileceğimiz gibi online alışveriş marketlerinden de edinebiliyoruz. Bunlardan ikisi benimde severek alışveriş yaptığım Dermimarket ve Dermoeczanem. Eyeko London ürünlerini detaylı incelemek isterseniz direkt linki =>
Eyeko London Makyaj Ürünleri Tıktık
.......................

Eyeko London ' ın rimelleti toplamda 3 farklı kirpik ihtiyacına hitap ediyor ve 3 farklı fırça şekli mevcut.
Eyeko London Skinny Brush : Kirpikleri kısa ve sık olanlara ve kirpik uçları benim gibi sarı olanlara hitap ediyor.
Eyeko London Fat Brush  : Kirpikleri seyrek olup daha dolgun ve gür kirpik etkisi isteyenler için sık dokulu bir fırçaya sahip.
Eyeko London Black Magic Mascara : Çarpıcı etki yaratmak için tasarlanmış. Fırça yapısı içe doğru hafif eğimli ve kirpikleri düz olanlar için harika bir seçenek. Eğimli fırçası sayesinde daha kıvrık ve volümlü bir etki yaratıyor.
Eyeko Skinny Liquid Eyeliner : İnce eyelinerları süremeyenler ve benim gibi makyajda pratikliği seven, sabahları çok vakti olmadığı için risksiz bir eyeliner arayanlar için harika bir seçim.
Eyeko London Lash Curler / kirpik kivırıcısı ve brow gel / kaş jelide Türkiyede ve şu an satışta.

Eyeko London Skinny maskara ve skinny liquid liner / eyeliner ' in uygulama ve detaylı yazısı önümüzdeki günlerde burda olacak.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: