Pazartesi

Avon Naturals Body Care Vibrant Orchid & Blueberry Shower Gel - Lotion - Sprey Review * Orkideli ve Yabanmersinli Vücut Bakım Serisi Kullanıcı Yorumlarım *


Kokusu sebebiyle anneminde, benimde çok sevdiğim: Avon Solutions Body Care serisinin ürünleri olan Vibrant Orchid & Blueberry üçlüsü ile ilgili kullanıcı yorumlarımı artık paylaşmanın zamanı. Resimde de yer aldığı üzere: body lotion, shower gel ve sprey parfümden oluşan ve yaz günlerinde biraz çiçek biraz meyve kokusunu içinde barındıran ürünler kullanmayı sevenler için oldukça idealler........................................


Avon Solutions Vibrant Orchid & Blueberry Sprey parfümünü : Bu sıcaklarda çoğu zaman buzdolabında bazende evin serin bir köşesinde saklayıp hem serinlemek hemde kokusuyla kendime gelmek için çokça tercih ettim. Yaz aylarında parfümler ve odunsu yoğun kokulardan hoşlanmayanlara ve alternatif arayanlara bu tarz spreyleri rahatlıkla öneririm.

Avon Solutions Vibrant Orchid & Blueberry Shower Gel - Duş Jeli : Annemle birlikte keyifle tüketiyoruz, o da benim gibi kokusunu çok seviyor. Keseye / life az bir miktar dökmek yeterli ve oldukça güzel köpürüyor.Banyo süresince tatlı kokusu hissediliyor. 


 Avon Solutions Vibrant Orchid & Blueberry Body Lotion - Vücut Losyonu : Yine sıcak hava sebebiyle yağlı ve ağır vücut nemlendiricilerini sevmeyenler için önerimdir. Oldukça hafif ve yapış yapış bir his oluşturmadan yeterli miktarda nemlendiriyor. Yaz aylarında kışa oranla kurudan normale dönen cildimde severek kullanıyorum.


*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 

 sennur@makeuparfume.com

1 yorum :

  1. vücut losyonu hariç hepsini denedim. Kokuları çok güzel. Alır almaz bitirdim. ozellikle dus jellerinin buyuk boyu cıkar inş :)))

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: