Perşembe

Ombre Saç Boyama İşlemi Nasıl Yapılır? : Loreal Preference Ombre Saç Boyası ve Uygulaması


Bu yılın yeni saç rengi modası yumuşak geçişlere sahip olan yeni bir akım: Ombre. Loreal Ombre saç boyasıyla hem saçlardaki ışık geçişleriyle yüzü daha iyi vurgulama ve canlılık kazandırıyoruz hemde farklı ışık yansımalarıyla daha da hareketlenen saçlarımızla tarzımıza yepyeni bir renk katıyoruz. Loreal’ in renk açan üç farklı ombre saç boyasıyla üç farklı saç tonu elde edebiliyoruz. Renk veren Loreal Ombre saç boyası grubunda  ise iki farklı ton: karamel ve kızıl renkleri mevcut. Bende bu yeni akıma, Loreal Ombre ‘nin renk açan üç numaralı en açık tonu ile dahil olmuşken hem yorumumu hemde uygulama hakkındaki detayları sizlerle paylaşmak istiyorum.....................


Ombre Saç Boyama Uygulaması çok basit ve eğer siz de benim gibi evde saç boyamaktan keyif alıyorsanız kolaylıkla yapabilirsiniz.  Hemde kısa sürede, hem uygun fiyata şahane sonuçlarla bu yeni saç rengi modasına dahil olabilirsiniz. Kutu içeriğinde her şey mevcut size sadece uygulayıp sonucunu görmek kalıyor.

- Loreal Ombre saç boyasının kutu içeriğinde :

* Oksidan Krem * Renk Açıcı Toz * Saç Boyası
* Uygulama Tarağı *  Bakım Şampuanı * 1 çift siyah eldiven * Kullanma kılavuzu mevcut.



- Loreal Ombre Saç Boyası Uygulama aşamaları:

* Eldivenlerimizi giydikten sonra, oksidan kremin içerisine: renk açıcı tozu ve boyayı boşaltıyoruz ve iyice çalkalıyoruz.
* Örecek gibi iki yana ayırdığımız saçlarımıza, çalkaladığımız boya karışımını uygulama tarağına döküp saçlarımızın modeline ve boyuna göre belirlenen hizadan Ombre boyayı uyguluyoruz.
Not: Saçlarımız uzunsa çene hizasından uçlara, kısaysa kulak hizasından uçlara doğru uygulamaya
başlıyoruz.


Uygulama tarağı boyanın hem dağıtılmasında hemde uygulanmasına büyük kolaylık sağlıyor. Boyayı tarağa döktüğümüzde yan dişler boyanın taşmasını ve akmasını önlüyor.

Uzun saçlara sahip olmama rağmen bu baharda bir değişiklik yapıp kestirmeyi düşündüğüm saçlarımı da hesaba katıp, çene hizasının biraz üzerinden Loreal Ombre saç boyasını uyguladım. Kestirmeyi düşünmeseydim, uygulamada da önerildiği gibi çene hizasından uygulamaya başlamam gerekecekti.
Önerilen bekletme süresi içerisinde yani 30 dakika sonra kutu içeriğinde yer alan saç bakım şampuanı ile yıkayıp, saç bakım maskesinden sonra saçlarımı duruladım.
* Durulama sonrası havluyla nemi alınmış saçlarıma saç bakım serumumu uyguladım ve föne ihtiyaç duymadan  güneşte kuruttum. Loreal Ombre  saç buyasıuygulama sonrasında saçlarımda herhangi bir kuruluk ve sertleşme olmadı.



Üst resimde de gördüğünüz üzere, biri yoğun güneş ışığında diğeri ise gölgede çekilmiş Loreal Ombre saç boyası uygulama sonrası fotoğraflarım. Farklı ışıklarda hem yüzü hemde saçları çok iyi vurgulayan, cildin canlılığını ortaya çıkaran bir ombre uygulaması oldu.

Uygulamanın pratikliğine , uygulama sonrası saçlarıma kattığı hareketliliğe ve renk geçişlerinin güzelliğine bayıldım. Saçlarında yeniliğe ve fark yaratan uygulamalara açık herkese Loreal Ombre ‘saç boyasının renk açan üç farklı tonundan birini veya renk veren iki  tonundan birini deneyip sonucunu görmesini öneririm.

*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 

 sennur@makeuparfume.com

9 yorum :

  1. Çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. boyalı saçlara olmaz diye vermemişlerdi bana o.O

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimkilerde boyalı bitanem. Oldukça fazla işlemden geçti. Kullanma kılavuzunda böyle birşey yazdığını görmedim, olsaydı gözüme çarpardı. ❤

      Sil
  3. Benim saçım koyu kestane sizin dediğiniz gibi yaptığımda nasıl durur? Renk olarak yani..

    YanıtlaSil
  4. Benim sacim koyu kestane uclaribi oksidanla acsam turuncu olur mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koyu kestaneyse ve hiç işlem yapilmamış bir saçta dahi turunculuk olma ihtimali var. İlk kez açma işlemi yapilacaksa ve turunculuk olsun istemiyorsanız uzman bir kuaföre açtırmanızı öneririm.

      Sil
    2. Koyu kestaneyse ve hiç işlem yapilmamış bir saçta dahi turunculuk olma ihtimali var. İlk kez açma işlemi yapilacaksa ve turunculuk olsun istemiyorsanız uzman bir kuaföre açtırmanızı öneririm.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: