Çarşamba

Yardley London Ürünleri: İnvigorating Blue Orchid Body Wash & Lotion Mavi Orkideli Duş Jeli ve Vücut Losyonu *


İngiltere 'nin oldukça popüler markalarından biri olan Yardley London ürünleride artık Türkiyede ve Gratis Mağazalarında. Bugün sizler için 5 gündür kullandığım Yardley London İnvigorating Blue Orchid body wash & lotion * mavi orkideli * duş jeli ve vücut losyonu ile ilgili
bir ön izlenim yazısı hazırlamak istedim..........


Yardley London ürünlerinin aslında çeşidi bol ingilizler için en popülerleri ise English Rose ve English Lavender parfümleri. Açıkçası gül ve lavanta kokusu içeren parfümler,  deolar ve vücüt kremleri benimde sevdiğim nadide çiçek kokuları arasında.


5 gündür Yardley London Mavi Orkideli duş jelini ve banyo sonrasıda vücüt losyonunu düzenli kullanıyorum. Kokuları soft ve oldukça hoş, yaz sıcağında bunaltmayacak kadar güzeller. Yarısı kaldığında yada bitmeye yakın yorumlarımı ayrıca bitenler grubunda sizlerle paylaşmayı planlıyorum.

Yardley London duş jeli ve vücut losyonunun üretim yeri İngiltere ve açıldıktan sonra bitirme süresi oldukça uzun, 24 ay.


Son olarak, ilk başta da belirttiğim gibi Yardley London ürünlerini Gratis mağazalarında bulabilir ve satın alabilirsiniz.


*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 

 sennur@makeuparfume.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: