Çarşamba

Eczanemizde.com.tr Paketim: Dermokozmetik ve Organik Markalar * Druide - Bioderma - Avene - Vichy *


İlk kullandığım cilt bakım ürünleri dermokozmetik içerikli olunca eczanelerden kendimi alamıyorum. eczanemizde.com.tr 'dan cumartesi günü jet hızıyla kargolanıp dün elime ulaşan paketimi instagram hesabım da  ( @makeupkitchen ) dün paylaştım ama paket içeriğini bu yazıya sakladım. Dermokozmetik makyaj - saç - cilt - vücut - güneş- bebek bakım ürünleri arıyorsanız, sık sık güncellenen sitelerindeki fırsat köşesine ve indirimdeki ürünlere bir göz atın. E - bültene kaydolunca sık sık güncellenen indirimler sayesinde uygun fiyata dermokozmetik ürünlere sahip olabilirsiniz.
*** Linki  => eczanemizde.com.tr Tıktık 
***Uygun fiyatla dermokozmetik ürünler satın alabileceğiniz bir diğer site,
 linki  => saglikdeposu.net Tıktık

 Bu yaz bazı hafta sonları havuz ve güneşin keyfini çıkarabilmeyi başarsam da güneş kremleri ve güneş sonrası ürün kullanımı benim için oldukça önemli. 
***Eau Thermale Avene Reperateur apres - soleil * After - sun repair lotion: Güneş sonrası losyonu oluyor kendisi, sağlıklı ve  hızlı soyulma olmadan bronzlaşmak isteyenler için. Ben bronzlaşmaktan çok güneş kremlerinin azizliğine uğrayıp pancar gibi yanma endişesiyle güneş sonrası ürünleri genellikle kullanıyorum. Yaz bitmeden tatile gideceklere öneririm. 
Ürünü incelemek için linki =>
***Eau Thermale Avene After Sun Repair Lotion Tıktık

İlk kullandığım dermokozmetik cilt bakım ürünlerinin markası Vichy olunca aramızda duygusal bir bağ oluştu.  Cilt bakım ürünlerinin hepsinden memnun kaldığım nadide dermokozmetik markalardan biri. 
****Vichy Purete Thermale Eau Moussant nettoyante eclat
 * Purifiying Foaming Water:  Thermal su içeren ciltteki kuruluk / sivilce nedeniyle oluşan kızarıklıkları yatıştırmada başarılı bir yüz temizleme köpüğü. İncelemek için linki => Vichy Termal Yüz Temizleme Köpüğü Tıktık

İlk kullandığım dermokozmetik Vichy olsada, Bioderma 'nın neredeyse her ürünü kullandım, yeni çıkan ürünlerini de tereddüt etmeden kullanabileceğim bir marka. Makyaj temizleme suyundan güneş yağlarına kadar bir çok ürününü halen severek kullanıyorum. 
Bioderma Atoderm Pain * Cleansing Ultra - Rich Soap : Kuru ve çok kuru ciltler için Bioderma sabun, kış aylarında soğuktan aşırı kuruyan cildim için. Sonbahar yaklaşırken yavaş yavaş normalden kuruya dönen bir cilt tipim var; sabun ve temizleyici kullanmadığım da makyaj kalıntıları sebebiyle yüzümde leke oluşma ihtimaline karşı kullanacağım. Bioderma 'nın yağlı ciltler için arındırıcı Sebium Purifying isminde olan yeşil kutulu olan sabunu da var.
Cildinizde kuruluk sorunu varsa,  normal fiyatından oldukça hesaplı ve şu an sitede ikili olarak  kampanyalı satışta gözüküyor, direkt linki => Bioderma Atoderm Pain Cilt Temizleyici Sabun Tık

Druide Floralescent Deodorant * Çiçek Özlü bayanlara özel deo* : Ecocert sertifikalı organik bir koltuk altı roll- on 'u. İçerik olarak çok temiz * Alkol ve Aluminyum içermiyormuş. Deodorantın 'direkt linki => Druide Floralescent Deo Tıktık
Druide hayvanlar üzerinde test yapmayan ve benim ilk kez kullanacağım Kanada üretimli bir marka; diş macunları şampuanları ve sabunları da var. Druide 'nin üm ürünlerini incelemek isterseniz linki  => Druide Organic Kişisel Bakım Ürünleri Tıktık



*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
 sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com

2 yorum :

  1. güneş sonrası kremini bende denemeyi düşünüyorum,avene sevdğim bir marka:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avenenin termal suyunu ve cilt bakım kremlerini daha önce severek kullandım, Avene güneş sonrasını ilk kez kullanacağım bakalım nasıl :)

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: