Cuma

Happy Center Online Alışverişim : Braun * Oral - B Professional Care Şarjlı Diş Fırçası ve Diğerleri


Yine geçen haftanın alışverişlerinden biri daha. 5 dkda bir aşırı ısınma sebebiyle kapanan pembe netbookum yüzünden yeni yazı yazma işlerini boşlamıştım. Nihayet bu sorunu çözünce kendimi daha yüksek bir tempoyla alışveriş ve ürün yazılarını yazmaya adadım.

 Devamlı alışveriş yaptığım gittigidiyordan, daha önce iki farklı modelini aldığım Braun
 * Oral - B şarjlı diş fırçalarını gözüme kestirdim. İlk kez bu üyeden alışveriş yaptım ve tedarik sorunu nedeniyle 6 gün bekleme sonrası  stoklarında olmadığı için iptal edilen 6 adet yedek fırça başlığı dışında alışverişimden genel olarak memnun kaldım. Neler aldığıma ve detaylarına geçersem.............


Kargo paketim geldikten sonra ayrıca satış yaptıkları İstanbul da dahil olmak üzere farklı illerde mağazaları ve online satış yaptıkları bir sitelerinin de olduğunu fatura & ambalajdan fark ettim. 
İncelemek isteyenler için => Happy Center online alışveriş tıktık
Site fiyatları gg fiyatlarına oranla çok daha uygun bunu da belirtmeliyim, gg komisyon ve listelemeden ücret aldığı için haliyle satış fiyatına ekstra yansıtmalar oluyor.
Gittigigidiyor satış hesaplarının linki => Happy Center alışveriş tıktık


Aklımda kalanlardan biri Braun teknolojisine sahip Oral - B Professional Care şarjlı diş fırçası demiştim. Almanya üretimli, Oral-B 'nin farklı bir modelinin, Çin üretimli olduğunu aldıktan sonra görünce pek içime sinmemişti. Bu modeli Braun kalitesiyle ve Alman teknolojisiyle üretilmiş, farklı bir üretim yeri yazanları almamanızı öneririm. Fiyatı : 69.90 TL
Aynı modelin ( Oral - B Professional Care 500 ) pembe renk gövdelisi Vatan Bilgisayarda indirimdeymiş. Orada da 70 TLye satıldığını aldıktan sonra fark ettim. Pembe rengi çok tatlıydı. 
Vatan Bilgisayardaki pembe diş fırçasının online alışveriş linki => Braun D16 Pink Travel Oral - B Professional Care Tıktık


Samsung Galaxy S4 biri pembe biri beyaz telefon kapaklarım tamamen ihtiyaçtan. Makyaj yaptığım zamanlarda yüzüme değen deri telefon kapaklarındaki lekeleri çıkarmaktan - kenarından kıyısından hasarlanmasından yorulduğum kapaklarımda hakkın rahmetine erince, ikisini uygun fiyata happycenter isimli gg kullanıcısından 18.90 TL ye aldım. O zaman baktığımda kendi sitesinde tanesi 14 TL küsürdü.

6 günlük gecikme & tedarik edilemeyen yedek diş fırçası başlıklarını telafi etmek için iki paket Damak antep fıstıklı çikolatayı sürpriz olarak koymuşlar. Çikolatalardan bir tanesini yedikten sonra her şeyi unuttum :)
*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
 sennur@makeuparfume.com
     Güzellik & Bakım ve Makyaj Alanım => www.makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com

1 yorum :

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: