Pazartesi

Palmolive Body Butter Yeni Duş Jelleri : Kahve Hazzı ve Şeftali Büyüsü Kullanıcı Yorumum * New Shower Gel Coffee & Peach with Review *


Bugünün konukları Watsons 'mağazalarında rahatlıkla bulabileceğimiz Palmolive Body Butter serisinin yepyeni üyeleri : Kahve Hazzı ve Şeftali Büyüsü

Çilek, Vanilya ve Çikolata Tutkusu olarak bildiğimiz üç farklı çeşidi de halen satışta. Benimde severek kullandığım duş jelleri arasında olan Palmolive 'nin Body Butter serisinin eski - yeni üyeleriyle ilgili yorumlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum.



Hafta sonu, cumartesi Kahve Hazzını ve pazar günü de Şeftali Büyüsünü kullandım:

*** Vanilya ve çikolata kokulu olan Çikolata Tutkusu ismindeki Palmolive body butter duş jellerine bayılıyorum. Çıktığından beri bittikçe aldıklarım arasındaydılar.Hem mis gibi kokularıyla banyoyu bir keyfe dönüştürüyor hemde nemlendirici etkileriyle cildin kurumasını önlüyorlar. 
* Sabun içermeyen formülleri  ile kremsi bir yapıya sahip olmaları ise en güzel özelliklerinden sadece ikisi.

*** Palmolive Budy Butter Kahve Hazzı ( Coffee Scented ) : Çiçek kokusu dışında genel olarak meyveli ve hafif baharatlı kokulardan hoşlanıyorum. Kahve Hazzı duş jellerinde alışılmışın dışında ama benim gibi kahve severler için biraz çikolata biraz kahve kokusunu andırıyor. Vanilyayla karışık kahve kokusunu hayal edin, öyle şahane bir kokusu var. Ağır bir koku değil, tam kararında.  
Ayrıca içerisinde kahve çekirdeği özünün olması ve kahve parçacıklarının peeling etkisi yaratması da çok güzel.

*** Palmolive Body Butter Şeftali Büyüsü ( Peach Scented ) : Tatlı bir şeftali kokusu, meyveli parfümlerden ve bilumum şeftalili kişisel bakım ürünlerinden hoşlananların seveceği hoş bir kokusu var. Tazelik verirken, enerji katan güzel bir koku. En güzel yanı ise %100 doğal şeftali suyunun içeriğinde yer alması.



Palmolive Body Butter Vanilyalı duş jelimi bitirdikten sonra severek kullanıp henüz yeni bitirdiğim ve aşağıdaki resimde de gördüğünüz büyük boy Çikolata Tutkusunu 'da mutlaka denemelisiniz. Watsons 'dan alırken kararsız kalıp vanilya ve çikolatayı seçmiştim ama çileklisi de çok güzel kokuyor.



Palmolive Body Butter Duş jellerinin diğer duş jellerinde göremediğim en büyük artılarından  bir kaçı :
*** Kokuları muhteşem *** Kıvamları oldukça yoğun ve kolay kolay bitmiyorlar. *** Nemlendirme etkileri ise en güzel tarafı, normal dış jelleri gibi cildi kurutmadan temizliyorlar.



Palmolive Body Butter Kahve Hazzı 'nın içerisinde ki kahve tanecikleriyle vücut peelingi için ekstra ürün kullanmaya da gerek kalmıyor. Tek gereken güzel bir banyo lifi ve Kahve Hazzı.



Palmolive Body Butter duş jellerinden Vanilya , Çikolata ve Çilek kokusuna sahip olanların büyük boyları ve 250 ml olan ambalajları mevcut. Yeni üyelerden Kahve Hazzı ve Şeftali Büyüsünün 'de büyük boylarını daha önce görmüştüm. Resimde yer alanlar gördüğünüz üzere 250 ml.
Bu yeni seri dışında Palmolive Aroma Therapy ve  Thermal Spa yıllardır hem ailemin hemde benim favorilerimiz arasında.


Palmolive 'Body Butter serisini nerede bulabilirsiniz => Watsons Türkiye Tıktık

Ürünler hakkında detaylı bilgi edinmek için => Palmolive Türkiye Tıktık



*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

2 yorum :

  1. Bugün elime aldım geri bıraktım, kahve hazzı gözüme çarpmadı ama şimdi çok meraklandım o_O

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemelisin mutlaka :) Ben vanilya, çilek, çikolata hepsine ayrı ayrı bayılıyorum ama bu yenilerde de çok güzel kokuyor. Kahve hazzının güzel kokusu dışında en büyük artısı kese yaparken peeling etkisi yapıyor.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: