Cumartesi

Ladybug Nailart : Golden Rose & Kalyon & Flormar Dotting Pen Uygulaması


 Epey zaman geçmiş ben oje & nailart ile ilgili yazı yazmayalı. İnstagram hesabımı ( @makeupkitchen ) takip edenler görmüştür bu paylaşımlarımı. Kurban bayramının ilk günü nail artını buraya da yazmazsam olmazdı. Golden Rose Color Expert ve Carnival koleksiyonlarından iki temel ojemi gözüme kestirdim. Color Expert no : 25 Carnival no : 15 Hazır sürmüşken birde acelece ladybug çizdim, oldu bana nailart. :)

Golden Rose Color Expert koleksiyonunun 25 numaralı şahane kırmızı ojesinin hem yapısı hem sürümü hemde fırçası şahane. Tek kat uyguladım ve örtücülükte çok başarılı. 

Golden Rose Carnival oje koleksiyonundan 15 numaranın içinde boy boy, çeşit çeşit harika flakeyler var. Ben genelde ışıltılı ojeleri yüzük parmağıma sürmeyi seviyorum..................


Flormar ' ın  noktalama için kullandığım dotting pen ' ini ve nail art fırçası hızlı uygulama yapmamda epey yardımcı oldu. Kalyon kozmetiğin tırnak bakım ürünleri kadar ojelerinede bayılıyorum. Yapıları ve sürümleri çok güzel.
Cila ve rötuş işini sabaha bıraktığım için fotoğraflarda alelacele uygulanmış halini görüyorsunuz. 


*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: