Salı

Avon Mutluluk Projesi: Bubblebath Bain Mousse * Moisturizing Cream * Gel Finish


Yaklaşık iki hafta önce, Avon Türkiye 'nin '' Mutluluk Projesi '' kapsamında hiç tanımadığımız insanları mutlu etmenin tarifsiz güzelliğini bende yaşadım. Tabi Avon Türkiye 'nin tatlı ekibinin, hem blog yazarlarını hemde onların bırakacağı yerlerde bu tatlı yeni yıl hediyelerini bulan insanları mutlu etmeyi amaçlayan yaratıcı bir projeyle farkındalık yaratması, bir durup düşündürmesi de takdire şayan. 

Mutluluk Projesi 'nin ne olduğunu henüz bilmeyenler için : Avon ürünlerinden oluşan ufak hediyeleri farklı noktalara bıraktım ve o hediye bulan, sahiplenen kişinin oldu. 
(Not : Evden çıkmadan ve hediyeleri belirttiğim noktalara bırakmadan önce bu yazı için fotoğraflarını çektim ve hepsini karton çantama atıp yola koyuldum. Bu arada bizleri de düşünmüşler, aynılarından mevcut ve gelecek yazılarımda ürün resim ve yorumlarımı detaylı olarak burada paylaşacağım.).............................................


Bıraktığım noktalarla ilgili detaylar instagram hesabımda mevcut. Henüz incelemediyseniz, linki => ( @makeupkitchen

İlk olarak Mr Frost Bubblebath Bain Mousse Spiced Apple 'ı yolumun üstündeki dolmuş durağının bankına bıraktım.  Kendisi kardan adam şişesinde, baharatlı elma, mis gibi kokan bir duş jeli / banyo köpüğü. Bırakırken ' bombacı muamelesi görür müyüm? ' diye etrafı iyice kolaçan ettim ama arabanın içinde bana gözlerini diken ablanın bakışlarından acele acele fotoğrafını çekip bırakıp kaçmayı başardım. 


İkinci olarak, Avon Moisture Cream ( Nemlendirici Krem ) : Buraya en son açılan ve tatlıları harika olan Siyah İnci Cafe Bistro 'ya bıraktım ve kaçtım. 2 gün sonra bir arkadaş ulaştı kremi unutmuşsunuz diye. Kafe olunca malum, müşterinindir diye kimse el koymamış, saklamışlar :) İnstagramdan yaptığım yer bildiriminden ulaşan arkadaşa açıklama yapmasam, sanırım sahibi çıkıp gelir diye uzun süre saklarlardı.

 Çok değil bir iki ay önce, dolandırıcıların telefonda '' terör olaylarıyla ilginiz var '' gibi sahtekarlıklarla kandırdığı bir adamın bıraktığı altın ve parayla dolu çantayı bulan ve polise götüren abi geldi aklıma. Burada GLİ 'de işçi olarak çalışan abimizdi bu güzel, temiz kalpli adam. 

 Sonra yolda bulduğu parayı hiçbir zaman cebine atmayıp camiye veren annem, ardından pide verdiğimiz fırında başkasının çantasında giden harç kaplarını her defasında fırıncıya getirip teslim eden insanlar. Üstünde kocaman ' bu senindir ' yazsa bile el sürmeye çekiniyorlar.Güzel insanların olduğu bir yerde yaşamak; tarifsiz bir mutluluk sebebi.


Avon Gel Finish ojeyi ise çarşıdan dönüşte bindiğim dolmuşa bıraktım. Dolmuşa benden sonra erkek mi oturdu yoksa bayan mı bilmiyorum; umarım bulunca mutlu olacak biri sahiplenmiştir :)

Her şeyden önemlisi, Avon '' Mutluluk Projesi '' ile hiç tanımadığımız insanları mutlu etmek adına heyecan duymayı ve ' her zaman tanıdıklarımıza hediye vereceğiz ' gibi kaidelerin olmadığını öğrendim. Bunu fırsat buldukça tekrarlamayı düşünüyorum.


Yeni yıla bir gün kala 2014 e ve gelecek olan 2015 'e diyeceklerim vardı ama onu da yarın yazmaya vakit bulursam ayrıca paylaşacağım. Herkese keyifli bir akşam diliyorum :)

*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

1 yorum :

  1. Ilk defa duyuyorum Avonun böyle bir projesi olduğunu .çok değişik ve Güzel bir fikir olmuş :))

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: