Çarşamba

Bepanthol Cilt Bakım Kremi * El ve Yüz için * Kullanıcı Yorumum


Bepanthol’un el ve yüz için kullanılan cilt bakım kremini bilmeyen yoktur sanırım. Bizimde ailecek evimizde bulundurduğumuz ve kullandığımız bir cilt bakım kremi. İçerisinde Provitamin B5 içeren Bepanthol cilt bakım kremi: kuruyan, pul pul dökülen, kızarıp çatlayan ve gerginleşen cilde kaybettiği nemi geri kazandırarak cildin doğal yenileme sürecine yardımcı olan çok işlevsel bir krem. Bepanthol‘ün günlük nemlendirici olarak kullanılmasının yanında; güneşlenme sonrası ciltte oluşan kızarıklıklarda; epilasyon sonrası kuruyan ve gerginleşen cildi yumuşatarak pürüzsüz hale getirmede kullanılan ve her evde bir tane bulunması gereken bir krem.

Bepanthol Cilt Bakım kreminin su bazlı yapısı ise kolay sürülmesini ve deri tarafından hızla emilmesini sağlıyor. İçerisinde paraben, parfüm ve renklendirici içermediğini de ayrıca belirtmeliyim. Cildi yenileyici ve canlandırıcı özelliğiyle Bepanthol cilt bakım kremi, eczanelerde satılıyor. Bepanthol Cilt Bakım Kreminin kullanım şekliyle ilgili detaylı bilgiye web sitesinden ulaşabilirsiniz. Linki: http://www.bepanthol.com.tr/tr/urunlerimiz/bepanthol-cilt-bakim-kremi/

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: