Pazartesi

Bitenler: I Love Shower Gels Review Strawberries & Milkshake Kullanıcı Yorumum


Sadece Watsons mağazalarında satışta olan I Love markalı ürünlerinin hem duş jelleri hemde el kremlerini uzunca bir süredir severek kullanıyorum. Resimde gördüğünüz dışında farklı duş jellerini de bitirdim ama ilk koklayıp bayıldığım  I Love Strawberries & Milkshake Shower Gel olmuştu. 

Türkiye de bulunmayan Philosophy markasının Strawberry & Milkshake 3 in 1 shower gel - hem saç hem vücut için olan saç ve vücut için jelini kullandım. Dupesi diyebilirim; koku ve yapı olarak hemen hemen benzerler. Ama I Love fiyat olarak çok daha uygun ve Watsons mağazalarının tümünde bulunabiliyor. Yorumlarıma geçmeden sevenleri ve merak edenleri için  I Love ürünlerinde 3 al 2 öde vardı.  Dün Watsons mağazasına uğradım oradan biliyorum. :)......................

Kullanıcı Yorumum :  Bunu bitirdim ve bir süredir de Raspberry & Blackberry olanı kullanıyorum. Her bir koku ayrı güzel, cildim normalde kuru, duş sonrasında cildimde ekstra bir kuruluk oluşturmadığı gibi banyoyu keyfe dönüştüren bir duş jeli arıyorsanız uygun fiyatıyla ve ebatıyla memnuniyetle önerebileceğim bir duş jeli serisi.

I LOVE duş jellerinin diğer çeşitleri : Mango & Papaya ; Coconut & Cream ; Raspberry & Blackberry gibi seçeneklerini de Watsons mağazalarında bulabilirsiniz. 

( Not : Vanilla & İce Cream ; Lemons Limes ;Tangerine Dream ; Blueberry & Smoothie ; Juicy Watermelon ; Choco Mocha; Minty Choco ; Raspberry Vanilla ; Honey Almond ;  gibi diğer harika kokuları şu an mağazalarda yok umarım en kısa sürede bu güzel koku ve aromaları da Watsons da bulabiliriz. )

Vücut peelinglerine, el kremlerine ve çantaya atıp çıkmalık body splashlarına da hazır 3 al 2 öde varken bir göz atmanızı öneririm. Zira insanın sürekli kendini koklamasına sebep olacak kadar güzel kokuyorlar. :)


*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>

Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

2 yorum :

  1. I love sersini ilk aldığımda severek kullanıyordum fakat duş jelini 2-3 ay içinde tuhaf kokmaya başladı. Sanki petrolümsü, plastiğimsi kapağı açık kokladığındaki koku duşta olsaydı, sürekli alabileceğim bir üründü. Hiç bu kadar yapay bir koku kullanmamıştım....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son kullanma tarihimi geçti acaba canım, her duşta kullanıyorum henüz kokuda bir değişiklik gözlemlemedim. Bir kaç farklı çeşidini de kullandım, hatta bunun yarısındayken raspberry olanı da kullanıma açtım. Biraz bekletip farklılık gözlemlersem ayrıca yazarım.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: