Cuma

Flormar Jumbo Eyeshadows Review & Swatches * Jumbo Göz Farları ve Kullanıcı Yorumum

Herkese günaydın, bugün ki misafirim makyaj grubundan Flormar Jumbo Eyeshadows 'un en dikkat çeken ve merak edilen iki farklı rengi. Mavi tonluyu sık kullanamasam da koyu bronz tonlu olanı 4 mevsim kullanabilirim. Makyaj yaptığınız günlerde aceleniz varsa ve detaylı bir göz makyajı uygulamasıyla uğraşmak istemiyorsanız sizlere önerebileceğim bu tombul kalem formunda Flormar  Jumbo göz farlarının aşağıda ki fotoğraflarda yer alan swatchlarına ve yorumlarıma bir göz atmanızı öneririm................................

 Flormar Jumbo Cream Eyeshadow Metallic Dark Bronze * No : J10 * :

Flormar Jumbo krem göz farının metalik koyu bronz renkte olan * J10 * numarası, benim dört mevsim kullanabileceğim bir tonda. Krem ve kalem formda olması günlük hayatta sür çık olayını daha da kolaylaştırıyor. İyi bir dağılım yapıldığında göz kapaklarında birikme sorunu olmuyor ve far gün boyu formunu koruyor. 
+++ Eyeliner fırçasıyla az bir miktar alıp bu Flormar 'ın Jumbo kalem farlarını eyeliner olarak da kullanabiliyorum.
***Önemli Not :Bu tarz krem formlu göz farlarını az bir miktar uygulayıp sünger uçlu aplikatörle dağıtmanızı öneririm. 

Tendeki duruşunda gördüğünüz üzere oldukça koyu metalik bronz, hatta kahveye yakın bir ton. Göz kapaklarında iyi bir dağılımla bu yoğunluğun derecesini ayarlamak mümkün.



Flormar Jumbo Cream Eyeshadow  Metallic Dark Blue no : J02 : 

Flormar Jumbo krem göz farının metalik koyu mavi tonlu *J02 * numarası ise, yoğunluğu ve yapısı açısından oldukça güzel bir far. Günlük hayatta açık mavi gibi tonlara çok fazla elim gitmese de bu kalem göz farının rengini beğendiğim için severek kullanıyorum. Koyu bronz gibi az bir miktar göz kapağına dokundurup sünger uçlu aplikatörle farı dağıtmanızı öneririm.


Kalemlerin yapılarıgüzel  ve sürümleri oldukça yumuşak. Üretim yerleri : Almanya. Kısaca günlük hayatı kolaylaştıracak bir krem göz farı arayışındaysanız Flormar 'ın Jumbo Eyeshadows serisinin diğer renklerine ve bu renklerine göz atmanızı öneririm. Yakınında Flormar mağazası olmayanlar için Flormar ürünlerini nereden bulup satın alabilirsiniz ? ( Not: Şu an sitesinde jumbo göz farları satışta değil )14 Aralık 'a kadar 25 TL ve üstüne kargo ücretsiz ve outlet grubunda %70 indirimlerin olduğu güzel makyaj ürünleri var. Belirli limiti aşınca ekstra hediye seçenekleri de mevcut.
Flormar 'ın online alışveriş sayfasının direkt linki => Flormar Online Alışveriş Sayfası Tıktık




Herkese hayırlı ve bereketli cumalar diliyorum. :)

*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

5 yorum :

  1. Maalesef bu kalemler üretimden kalkmış :( Bu sene mayıs ayında İstanbul'da bir kiosk görevlisi söylemişti.Daha sonra araştırınca da hem kendi sitesinde hem de başka sitelerde satıştan kalktığını gördüm ve acı gerçekle karşılaştım :) Ama elinde kalanları hala satmaya çalışan kiosklar varmış sanırım.Neyse ki elimde 7-8 rengi mevcut.Ben de bayılarak kullanıyorum.Hem kalem hem far olarak,çok pratik ve kalıcı ürünler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım maalesef ki kalkmış :( Sitesine girip girip bakıyorum, umarım yeniden üretilir. Sen yine şanslısın, bende çok fazla rengi yok. Eyeliner olarak da ince uçlu fırçayla uygulamanı öneririm, şahane duruyor.

      Sil
  2. Renkleere bayıldım hele o mavi, ama kalktığını duyunca sevincim kursağımda kaldı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sesimizi duyup bu kalemleri tekrar üretirler. :(

      Sil
  3. Merhaba çok hoş yazıların var :) Sana bir mail attım umarım görürsün (:

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: