Salı

Valentine 's Day Makeup: Sevgililer Günü Makyajında Tutku Kırmızısı * Rouge Passion Red *


Kısa bir aradan sonra enerji dolu bir renkle karşınızdayım. ( Rouge Passion - Passion Red ) Tutkunun kırmızısı yaklaşan Sevgililer Günü makyajınızda şahane bir alternatif olabilir diye düşündüm. Benim hem fiyat hem performans olarak bayıldığım renklere sahip markalardan Maybelline New York 'un ruj serisindeki tonlardan biriyle karşınızdayım.........


Ambalaj açısından kült haline gelen bir ruj serisi, neredeyse birçok kozmetik marketlerde bulabileceğiniz bir serinin en çarpıcı en tutkulu kırmızısı ise => Maybelline Liptsicks 
 - 535 Nolu 49 / Rouge Passion * Passion Red *



Gelelim  vadettiklerine ve benim sevme nedenime: 

*Kırmızıyı dört mevsim kullanabilirim, kırmızı sever olmak bile tek başına yeterli!
*( Moisture Extreme / Hydra Extreme ): Vadettiği gibi ekstra ve yoğun nemlendirme işlevini çok iyi yapan bir seri. Rujun altına ekstra nemlendirici uygulama derdi yok. 
* Renk verme ve uygularken ipek gibi kayma hissi harika. 
*Kokusu ve aromasının şahane olduğunu unutmayalım :)
* Uzun süre formunu koruma ve kalıcılık konusunda 10 / 8 alır. ( Ruj yada dudaklarınızı yiyorsanız dayanıklılık bir tık azalabilir. )
* Açıldıktan sonra 24 ay içinde tüketme süresi var. 

Not : Kozmetik, parfüm, cilt bakım ürünlerinde : Üretim tarihinin ne zaman olduğunun önemini de unutmuyoruz; hiç açılmayan / kullanılmayan bir ürünün raf ömrünün dolmasıyla (son kullanma tarihi ) , çöpe gönderilmesinin gerektiğini de unutmuyoruz. 

Ürünlerin son kullanma tarihleri / raf ömürleri / üretim tarihi ve ne kadar sürede tüketilmesi gerektiğini içeren yazımı okumadıysanız linki =>
Kozmetiklerin, Cilt Bakım Ürünlerinin, Parfümlerin Üretim ve Son kullanma Tarihleri Tık Tık  ( Her bir markaya göre ayrı ayrı ) 



Rengin güzelliği :) ışıkta tam bir koral kırmızısı ( coral red ).  Hem sevgililer gününde hem tüm özel günler için bulundurulması gereken; cazibeli, iddialı, tutkulu ve fiyat & performans açısından başarılı bir ruj. 
Kozmetik marketlerin Sevgililer Günü için %40 ve %50 indirimleri gören markalarından biri de genelde Maybelline. Bende o indirimlerden faydalanarak Watsons 'dan almıştım. Bu rujun ismini aklınızın bir köşesine yazın ve mutlaka alın!



 Güzel ve enerji dolu bir gün sizlerin olsun. Bugünlük bu kadar, gelecek yazılarda görüşmek üzere ;) 
*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

2 yorum :

  1. Arkadaşım yeni yıl hediyesi olarak getirdi harika bir kırmızı gerçekten;)

    YanıtlaSil
  2. Renk tam benlikmiş bayıldım kırmızı tonuna, kesin deniycem ;)
    Takipteyim, ben de beklerim :) Sevgiler..

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: