Salı

Likit Eyeliner Nasıl Sürülür - Resimli ve Kolay Uygulama Yöntemi * Liquid Matte Eyeliner Application *


İnce uçlu eyelinerlarla uzun zaman önce tanıştım. İlk  likit eyeliner uygulamasında, eyelinerı gözlerimin tamamına bulaştırdığım için nefret etmiştim. O zamandan sonra genelde jel ve keçe uçlu eyelinerları daha çok tercih ediyordum. Bir kaç yıldır ince uçlu likit eyelinerları da rahat kullanıyorum. Tabi uygulama konusunda bilgilenmemin ve el alışkanlığı edinmemin de etkileri büyük oldu. 
Bu yazımda, hem sevdiğim mat likit eyelinerlardan Golden Rose 'nin Cats Eyes Liner Matte & Long Lasting eyelinerını incelemek hem de tüm eyeliner çeşitlerinin uygulamasında kolaylık sağlayan yöntemi resimli olarak anlatmak istedim. Resimdeki uygulama fotoğrafı gün bitiminde çekildi, hafif matlık dağılması olsa da gün boyu eyeliner kuyruğu formunu korudu. Uzun süre dayandığı ve mat olduğu için severek kullandığım uygun fiyatlı mat eyelinerlardan biri...................



Likit dahil tüm Eyeliner uygulamalarında dikkat edilmesi gereken noktalar :

* Eyelinerınızı uygularken yan resimdeki gibi birinci çizgiyi  göz bitiminizden başlayarak kaş bitiminiz yönünde, yukarıya doğru çekin.
 İkinci çizgi gözün orta noktasından ilk noktaya paralel şekilde olsun ve son olarak kirpik başlangıcından itibaren üçüncü çizgiyi çekin.

* Likitlerde yeniyseniz çizginin üst sınırını yüksekte tutmayın, aşırı kalın çekilen eyeliner göz kapağına bulaşabilir.


*Likit Eyelinerlar keçe uçlu ve jellere oranla hızlı bir uygulama gerektirir. Hele mat bir likit eyeliner uyguluyorsanız iki kat daha hızlı uygulamanız gerekir. Çünkü diğer çizgiye geçerken önceki donar. 



*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

2 yorum :

  1. aynı eyeliner ı kullanıyorum ve çok memnunum matlığı çok hoş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, fiyatı uygun güzel bir liner, bende çok severek kullanıyorum. Değerli yorumun için ayrıca teşekkür ederim. :) Sevgiler.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: