Çarşamba

Argan Yağlı Saç Bakım Şampuanları: * Down Under Natural's Argan Oil Hair Care Shampoo Review *


Günün konuğu, seyahatlerde bavulda fazla yer kaplamayan boyuttaki ufak tüpleriyle argan yağlı şampuan markalarından biri => Down Under Natural's Argan Oil Hair Care Shampoo. Şehir dışında bir yere gidilecekse ya da kısa seyehatlerde bu ebatlarda, içerisinde maksimum 5-6 kullanımlık şampuan olan tüpler hayatı kolaylaştırıyor. Özellikle yaz aylarında bu kolaylık bir kat daha artıyor.....................................

Down Under Argan Oil Shampoo - Argan Saç Bakım Şampuanın Artıları ( + ) :

*Yapı olarak ne çok kıvamlı ne çok akışkan. Rengi şeffaf, kokusu güzel.
*Benim cildim gibi saçlarımda kolay kolay yağlanmıyor. Yaz aylarında az bir miktarla tüm saçımı arındırmada yeterli oluyor.
*Saçlarıma verdiği yumuşaklık orta seviyede; boya vb. gibi işlemlerle epey yorduğum saçlarım için her kullanım sonrası saç bakım kremi ve haftada iki kez de saç maskesi uyguluyorum.
* Cruelty Free - Yani hayvanlar üzerinde test yapmayan markalardan biri.


Eksileri ( - ) :

* Saçlarım kuru olduğu için nemlendirme oranının biraz daha yüksek olması daha iyi olabilirdi. Benim gibi çok kuru ve işlem görmüş saçlar nemlendirme düşük, açıkçası argan yağı içeren bir şampuan denilince beklentim biraz daha fazlaydı. 
- Çok kuru saçlar için daha yoğun nemlendirme özellikli ama saç derisinde kepek sorunu yaşatmayan, saç dökülmesini hızlandırmayan bir şampuan lazım tüm markalara.



*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: