Cuma

Golden Rose Vision Rujlar : Nude & Rose Pink Lipsticks / Rouge with Swatches


'' Yaz artık beni! '' diye bağıran Golden Rose Vision rujlar ve kullanıcı yorumlarımla bugün yine beraberiz. Bir süredir sayfamla ilgilenmek için uykumdan feragat ederek düzenli paylaşım yapmaya çalışıyorum. Sayfamla olduğu kadar normal hayatımda da bir takım düzenlemeler içerisindeyim tabi. 
Öncelikle daha düzenli spor yapmaya başladım ki sormayın, haftada altı gün: bir saati fitness ( dış bacak, iç bacak ve karın çalıştırma +eliptik bisikletle tüm vücudu çalıştırma vs. ) geri kalan bir saati de tempolu yürüyüş yaparak geçiriyorum. Altı günden geriye kalan pazarı da, kendime spor tatili ilan ettim. :) Konuyu fazla dağıtmadan, Golden Rose Vision rujlarla ilgili yorumlarıma ve swatchlarına geçelim.

 =>>> Golden Rose Store 'da online olarak bulunan ve satın alınabilen Vision ruj serisinin oldukça geniş bir renk skalası var, toplam 25 farklı renkten oluşan bir seri. Bu kadar güzel rengin bir arada bulunduğu başka markayla henüz karşılaşmadım. 25 rengin hepsini de incelemek isterseniz direkt ulaşabileceğiniz sayfa linki => Golden Rose Vision Rujlar ve Renkleri Tıktık...........................


Bende mevcut olan Golden Rose Vision Rujlar ve Kullanıcı Yorumum:

*** Şu an Vision ruj serisinden iki farklı tonda rujum var: 103 ve 109 no. 
- 103 no: gül pembesi renginde - 109 ise: koyu nude tonlu bir ruj. 
*** Kalıcılık seviyesi oldukça başarılı.
*** Kremsi bir yapıda, sürümü oldukça yumuşak ve güzel. 
*** Kremsi yapısı sayesinde de, ruj dudak çizgilerine birikmiyor.
*** Fiyatları da şu an Golden Rose Store alışveriş sitesinde çok çok uygun.
*** Fiyat - performans açısından kıyaslandığında; mutlaka alın, pişman olmazsınız diyebileceğim bir ruj serisi.


Tendeki duruşunu, yani meşhur swatchlarını da gördüğünüz üzere: 103 ve 109 nolu Vision Lipstickler. Dudaktaki duruşu, tendeki duruşundan bir iki ton daha koyu olabiliyor.  25 renk arasından hangisini seçeceğinize karar vermek oldukça zor; bahar ve yaz aylarında makyajda çokça tercih edilen bu iki renge de alırken bir göz atmanızı öneririm. 


*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

1 yorum :

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: