Çarşamba

Saç Boyaları: Garnier Olia Amonyaksız * Garnier Color Naturals ve Bebak Acı Badem Kremi Kullanıcı Yorumlarım


İlk çıktığında merak edip denediğim bir saç boyası olan Garnier Olia Amonyaksız kalıcı saç boyası ile ilgili yorumlarımı instagram hesabımda =>> ( @makeuparfum  ) anlık olarak paylaşmıştım. Yazısını yazmadığımı telefonla çekip pcye aktardığım uygulama fotoğraflarını incelerken fark ettim. Saçlarıma uygulanmış halini aşağıda göreceksiniz. Kullanmadan önce saç boyasıyla ilgili yorumlarımı da okumanız, almadan önce ürün hakkında ön fikir edinmenizde işe yarayacaktır diye düşünüyorum........................


Garnier Olia Ammonia Free Hair Color : %60 ı doğal çiçek yağlarından oluşan Garnier Olia koyu sarı tonlu saç boyasını saçlarımda kullanmak için geçen yaz yani ilk çıktığı haftalarda watsons mağazasından merak edip almıştım. Bu renkten daha açık bir tondu o sıralar saçlarım,koyulaştırmayı düşünmeme me rağmen o gün rafta en açık ton olarak, koyu sarı 8.0 vardı; normalde daha açık tonlarda renk kartelasında mevcut. Merak ve o an ki yokluk insana bulduğunu aldırıyor kısacası :) 

Kutu içeriği:

*** Bir adet büyük tüpte oksidan
*** Bir adet tüp boya
*** Boya sonrası saç bakım kremi/maskesi
***Bir çift siyah eldiven


Garnier Olia Uygulama: 

Üst fotoda gördüğünüz üzere, oksidan tüpünü boyama işlemi için kullandığınız ekstra bir kaba aktarmanız gerekiyor. Üstüne tüp boyayı boşaltıyorsınız. Ve geriye, karıştırdığınız boyayı saçlara uygulamak kalıyor. 

*** Garnier Olia 'nın ilginç olan kısmı, yanda da gördüğünüz üzere, saçlar boyanmış gibi değil de 5 kilo yağa batırılıp çıkarılmış gibi oluyor.Yani saçlarda boyama sırasında ve sonrasında ne bir kuruluk ne başka his, belki 30-40 dklık bekleme süresinde saçlarda ki yağlı histen hoşlanmayanlar olabilir ama benim çok hoşuma gitmişti. 
Saç boyuyormuş gibi değil de sanki saçlara bakım yapıyormuş gibi bir his oluşturuyor. 

Garnier Oliadan ve saçlarımın rengini fazla açmadan önce; aşağıdaki fotoda da gördüğünüz üzere:
 Garnier Color Naturals 'ın Koyu sarı tonlu 8.0 'ını bir kaç kez kullanmıştım. Garnier'ın bu saç boya serisini de sevdim. Onun da içerisinde avokado, zeytin ve karite ( shea yağı ) gibi  besleyici yağlar olduğu için muhtemelen, boyamadan ve  3-4 yıkamadan sonra saçlarımda herhangi bir kuruluk hissetmemiştim. 

Son olarak, saç boyasıyla birlikte Watsons 'dan aldığım: Bebak Acı Badem Kremi, kışın çatlayan elleri koruma da ve onarma da harika bir krem. Yapı olarak oldukça yoğun ve yağlı ve kokusu tabi ki acı badem kokusu. Fiyat olarak uygun; tüp içerisinde olduğu için çantada da rahat taşınıp kullanılabiliyor. Kuru bir cildiniz varsa, elleriniz sabun ve deterjanlardan kolay etkileniyorsa, bu kremi elinizin altında bulundurmanızı öneririm.


*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

1 yorum :

  1. Garnier koyu sarı saç boyasını çok merak ediyorum enk nasıl çıkıyor açık yardımcı olabilir misiniz...

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: