Salı

Silk'n Silhouette : Selülit Giderici, Cilt Gençleştirici ve Vücut Şekillendirici ve Tüm Detaylar!


Eminim herkes güzellik salonlarına bir ton para dökmeden, evinde de rahatlıkla kullanabileceği; selülit görünümünü düzeltip,cilt gençleştiren ve vücut şekillendiren ev tipi bir teknolojik cihaza sahip olmak ister. İşte bu nokta da Silk'n, kadınların tüm ihtiyaçlarını tek bir cihazda toplayarak neredeyse tüm vücutta kullanılabilen HT ( Home Tightening ) teknolojisine sahip Silk'n Silhouette 'yi tasarlamış. 
Dermatolojik testlerden geçerek, bizi evimizde güzelleştiren bu teknoloji harikası; Hollanda markası Silk'n Silhouette. Ve Türkiye de! Dilerseniz, yaklaşan anneler günü için annenize yada kendinize  hediye olarak düşünebilirsiniz, İki adet hepsiburada 'da geçerli 250 TL'lik indirim çekim mevcut, süresi bitmeden kullanmak isterseniz, bana ulaşın. Bu minik ama dev teknolojinin hepsiburada linki => Silk'n Silhouette fiyatı Tıktık



3 farklı enerjiyle birleşen HT teknolojisine sahip Silk'n Silhouette'yi geçtiğimiz haftadan bu yana kullanıyorum, 3. seansımı bugün tamamladım. Çalışma şeklini, nerelerde ve nasıl kullanılabileceğini vs. yazacağım. Buraya yazmayı unuttuğum bir detay olursa, sorularınızı çekinmeden yorum kısmından sorabilirsiniz. 
Gelelim kutu içeriğine, kullanım süresine ve cihazın tüm detaylarına.....................


Silk'n Silhouette Body Contouring & Cellulite Reduction Kutu İçeriği:

*** Silk'n Silhouette Selülit görünümünü azaltıcı & Vücut Şekillendirici ve Cilt Sıkılaştırıcı Cihaz ( Ele tam oturan ve uygulama yapılacak tüm alanlar için kolaylık sağlayan bir tasarıma sahip)
*** 3 farklı tip priz başlığıyla birlikte adaptör ( Farklı ülkelerde satışta olduğu ve farklı ülkelerin prizleri de düşünülerek 3 farklı tip priz kutu içeriğinde mevcut. )
*** Silk 'n Slider Gel ( 130 ml Jel - bu jel kutulu olarak içerisinde mevcut; bu jeli sürdüğünüzde cihazın ışık teknolojisi devreye giriyor. Normalde de her türlü selülit masajında ve cilt sıkılaştırma uygulamalarında cilde mutlaka bir jel yada krem kullanılması gerekiyor. )
*** Türkçe de dahil bir çok dilin mevcut olduğu kullanma kılavuzu.
*** Garanti Belgesi 


#evimdegüzellik teknolojisi: Silk'n Silhouette nasıl çalışır ve nasıl kullanılır?

Silk'n Silhouette 'nin üstünde bulunan fuşya kısma bir kez basınca ön kısmında bulunan birinci ışık devreye giriyor. İki kez basınca ikinci ışık, üç kez basınca da üçüncü ışık devreye giriyor. Bu ışıklar tabi ki anlamsız değil her biri farklı ihtiyaçlara yönelik teknolojiyi devreye sokuyor. 
*** 1. ışığı devreye soktuğunuzda = > Düşük enerji seviyesi 
*** 2. ışığı devreye soktuğunuzda => Orta enerji seviyesi 
*** 3. ışığı devreye soktuğunuzda => Yüksek enerji seviyesi



Silk'n Silhouette 'nin HT ( Home Tightening ) teknolojisinde mevcut olan 3 farklı enerji ve etkileri:

*** Bi Polar Enerjisi => cildi sıkılaştırmak ve selülit görünümünü azaltmak için.
*** Led Light Enerjisi => Cildi dengelemek, düzeltmek ve onarmak için.
*** IR Heat Enerjisi => Isı enerjisi ise cildin yapısını düzeltmek için.
3 farklı enerji ve cildin ihtiyacı olan her şeyi düşünen bir teknolojiyle tasarlanmış bir cihaz.



Silk'n Silhouette vücudun hangi bölgelerinde kullanılır ?

*** Kalçalar     *** Popo   *** Uyluk  *** Baldır   *** Sırt    *** Göğüs üstü ile omuz arası ) 
*** Göbek        *** Kol 



Silk 'n Silhouette 'yi ne kadar süre boyunca ve ne zamana kadar kullanmalıyım ?

*** Gözle görülür bir değişim için 10 hafta boyunca kullanmak gerekiyormuş. Bu da tabi ki her gün değil. Haftada iki kez ve her seansta sorunlu her bir bölgeye 20 dk boyunca uygulama yapabiliyoruz. 
10 haftalık süreç bittikten sonra bu sonucu korumak için; 2 haftada bir seans, yani her bir bölge için 20 dakika boyunca belirtilen yönler doğrultusunda uygulama yapmanız gerekiyor.


Silk'n Silhouette nasıl kullanılır ve ne ile kullanılır ?

Silk'n Silhouette selülit giderici cihaz, elektrikle çalışıyor yani adaptörü mevcut. Adaptörü fişe taktıktan sonra; Slider Geli ( kayganlaştırıcı jeli ) cilt üzerinde rahat uygulama yapabilmek için ister cihazın alt yüzeyine, istersek direkt olarak cildimizde uygulama yapacağımız bölgeye  sürüyoruz ve üst kısımdaki fuşya düğmeden ışığımızı seçiyoruz. ( İlk uygulamada 1. ışık, ikinci uygulamadan itibaren de 2. ve 3. ışığın devreye sokulması önerilmiş. ) Yani ilk uygulamayı tek ışıkla yapıyoruz sonrasında yükseltebiliriz. 



Asıl uygulama kısmı üst resimde de gördüğünüz gibi; jeli sürünce ısı ve ışık teknolojisi devreye giriyor. Bu jel kutu içeriğinde mevcut, bitmesi durumunda bu jeli tekli olarak da alabiliyoruz. 



IR Heat Energy - Isı teknolojisi demiştim, bu teknolojiyi kullanırken cihazı cildi koruyan bir ısı sensörüyle de desteklemişler. Yani cildiniz ısındığında cihaz bunu fark ediyor ve ısı yaymayı kesiyor, böyle de akıllı :) Isınma ve kullanım konusunda, kendi kullanım sürecimden ufak detayları da paylaşacağım.



Silk'n Silhouette 'nin Etkili Olduğu tüm alanlar ve vadettikleri :

*** Cilt sıkılaştırma                                              *** Selülit görünümünü azaltma
*** Sarkan cildi güçlendirme                              *** Vücut şekillendirme
*** Cilt elastikiyetini artırma                              *** Üst deriyi güçlendirme 
*** Cilt dengesini ve yapısını düzeltme



#evimdegüzellik mottosuyla Türkiye 'ye gelen Silk'n Silhouette ile ilgili kullanıcı yorumlarımı paylaşmak için henüz çok erken ama ben yine de ufak detayları ve kullanırken dikkat ettiğim hususları, cihazla ilgili izlenimlerini ve vadettiklerini sizlerle paylaşmak istedim. 



Tüm vücutta kullanılabilen pratik bir tasarıma sahip  ve elektriğe direkt olarak takılıp çalıştırılabilen bir cihaz olması kullanımı epeyce kolaylaştırıyor. 3 farklı enerji seviyesinin de, ihtiyaca göre 2. seanstan itibaren ayarlanabilmesi de cihazın artılarından bir tanesi.

Silk'n Silhouette çok hafif, ne sizi ne de cildinizi rahatsız etmeyecek bir ısı yayıyor. Benim kullandığım süre içerisinde kızarıklık, yanma yada buna benzer bir sorun oluşmadı.


Silk'n Silhouette ile 3. seansımı bugün tamamladığımı söylemiştim, 20 dakikalık seanslar halinde uyguladım. Ve bu süreçte bol bol su içtim. Su içmek hem sağlık hemde uygulama esnasında selülit görünümünden daha etkili sonuç almak için oldukça önemli. Günlük olarak, içine yarım limon sıktığım bir şişe sade maden suyunu da tüketiyorum. Normalde vaktim olduğu sürece bol bol yürüyen biriyim, kahvaltı ve uyku düzenime bu ara daha çok dikkat ediyorum. Uygulama süreci boyunca: su, kahvaltı ve yürüyüş konusuna özellikle özen göstermenizi öneririm.
***Silk'n silhouette ile ilgili detaylı kullanıcı yorumumu paylaşmak için çok erken; etkilerini gözlemlediğim de gönül rahatlığıyla sizlere de önerebileceğim.

**** Ara ara kullanım detaylarını ve gözlemlerimi sizlerle burada paylaşacağım. Takip etmenizi öneririm. 



Sizde bu yepyeni #evimdegüzellik teknolojisi Silk'n Silhouette 'yi ve bir çok ürünü deneyimlemek; yarışma ve indirim kampanyalarına dahil olmak isterseniz,  sayfayı ve sayfanın sosyal medya hesaplarını takibe alın. Direkt linki => tavsiyeevi.com



Silk'n Silhouette 'yi nerede bulabilirsiniz ve satış fiyatı ne kadar ?

*** En üstte de bahsettiğim üzere şu an =>>> Hepsiburada.com 'da satışta. Satış fiyatı 799 TL - anneler günü hediyesi olarak ya da kendinize hepsiburada dan almak isterseniz 2 adet 250 TL indirim çekim var; bu çeklerde ki kodları iki kişiye gönderebilirim.



*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

3 yorum :

  1. İkinci paragraftaki Hepsiburada linki çalışmıyor bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dikkatin ve uyarın için çok teşekkürler :) :**

      Sil
  2. tam ihtiyacım olan şey :)

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: