Cumartesi

Too Faced Ooh La Rouge! Compact Duo Blush: Aydınlatıcılı Bronz Allık ve Swatchları


Too Faced, tatlı ambalajları kadar renkleriyle de aklımı başımdan alan markalardan biri. Bir süre önce bu ikili allığa göz koymuştum. Sanırım renkleri kadar ismine de bayıldım: Ooh La Rouge Compact Duo Blush * Creme Brule * İsim çok havalı farkındayım. :) Bu bronzer kılıklı aydınlatıcı allığı kaç türlü amacıma alet ettiğimi ise detaylı olarak açıklayacağım. Acelesi olanlar için swatchlarını nerede bulacağınıza gelince en sondaki fotoda mevcut.......................


Benim kullandığım Creme Brule dışında, bildiğim iki farklı allığı da var, isimleri:

*** Too Faced Ooh La Rouge * Pink Provocateur *
*** Too Faced Ooh La Rouge * Avant Garde *


Ooh La Rouge Creme Brule ikili allık ve kullanım alanlarım :

Bronz tona yaklaşan kısmı allık olarak, açık renkli kısmı ise aydınlatıcı olarak kullanmanın yanında; ben bu ikiliyi far olarak da kullanıyorum. Aydınlatıcı kısmı far bazı olmadan yetersiz kalsa da koyu olan kısmı günlük makyajda çok hoş duruyor. 



Kullanıcı Yorumlarım : 

5 gramlık ambalajıyla makyaj çantasında fazla yer kaplamayan; hem aydınlatıcı allık hem de far olarak kullanabileceğim uyumlu ve pigmentli bir ürün olması benim için ürünü bir kat daha sevimli hale getiriyor. 



En altta Too Faced Ooh La Rouge - Creme Brule 'nin swatchlarından da göreceğiniz üzere; koyu kısım bazsız ve oldukça pigmentli, aydınlatıcı kısım altında baz olmadığı için biraz sönük olmuş. ( Bazsız da pigmentli olan ve kolay ulaşabilen bir aydınlatıcı arıyorsanız; tekli aydınlatıcılardan The Balm Mary Lou Manizeri tavsiye ederim. ) 



Evet, içerisinde hafif bir korallık barındıran ve bronza yaklaşan Creme Brule 'nin swatchıyla sizleri baş başa bırakıyorum:




*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

2 yorum :

  1. Too Faced pek çok ürününü beğendiğim,ambalajlarına aşık olduğum nadir markalardan biri.Elimizden kaçırmamış olsaydık muhteşem olurdu.Güzel günlerde kullan canım :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filizimm, renkleri ambalajları harika gerçekten. Çok teşekkür ederim ve kocaman öperim. :***

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: