Cuma

Vaseline Nemlendirici Jel ile Çok Fonksiyonlu Bakım


Çıktığı ilk günlerde edindiğim ve o günden itibaren ailecek kullandığımız bir Vaseline ürünüyle herkese merhaba. Cildin yumuşak, pürüzsüz ve sağlıklı görünmesini sağlayan Vaseline Nemlendirici Jel: yoğun nemlendirme özelliği dışında birçok farklı kullanım alanı ile de mucize yaratabilen bir ürün. Hipoalerjenik olmasının yanında, ince çizgilerin görünümünü azaltan ve gözenekleri tıkamayan bir ürün olması Vaseline nemlendirici jelin kullanım alanını oldukça genişletiyor.
Sadece Vaseline nemlendirici jel ile birçok bakım ihtiyacınızı aynı anda karşılayabilirsiniz. Nerelerde ve nasıl kullanabilirim diye merak ediyorsunuz eminim. Buyurun....
  • Yumuşacık El ve Ayaklar


  • Yaz aylarında güneşten kaynaklanan, kış aylarında soğuktan kaynaklanan nemsizlik ve kuruluklarda en iyi çözümlerden biri: Vaseline Nemlendirici Jel. Gün içerisinde kullanabileceğiniz gibi, yatmadan önce ellerinizi ve ayaklarınızı Vaseline nemlendirici jel ile nemlendirdikten sonra eldiven ve çoraplarınızı giyip güzel bir uyku çekebilirsiniz. Yumuşacık ve pürüzsüz bir cilde uyanmak için haftada en az iki kez uygulamanızı öneririm.


  • Ev Yapımı Vücut Peelingi


  • Yeterince nemlendirilmeyen ve özellikle kış aylarıyla mevsim geçişlerinde kuruyan vücudun nem ihtiyacını fazlasıyla karşılayan; cilt üzerindeki ölü derilerden kurtulmanın en hızlı yollarından biri olan peeling uygulaması için:


  • 2 yemek kaşığı Vaseline nemlendirici jelle,
  • 1 yemek kaşığı deniz tuzunu bir kapta iyice karıştırıp bacaklarınıza ve kol dirseklerinize dairesel hareketlerle uygulayın ve 5 dakika bekleme sonrası ılık suyla yıkayın.


  • Manikürünüzün Ömrünü Uzatın  


Yeterince nemlendirilmemiş tırnaklara uygulandığında, ojenin rengini gölgeleyen genellikle tırnak diplerindeki kuru görünümdür. Hem tırnak bakımını aradan çıkarmak hem de oje sürme aşamasında kenarlara bulaşan ojeyi kolayca temizlemek için en iyi çözümlerden biri kesinlikle Vaseline nemlendirici jel.


  • Tırnak diplerini yumuşatmak, tırnakları güçlendirmek için tırnaklarınızın her birine Vaseline nemlendirici jeli uygulayıp 5 saniye masaj yapın. Ardından en sevdiğiniz ojenizi sürebilirsiniz.


  • Saç Boyası Lekelerine Son


Benim gibi saçını evde boyayanlar ve bundan keyif alanlar;
‘ o kadar da dikkat etmeme rağmen cildime boya bulaşıyor; boyadım ama saç diplerimde alnımda ya da kulaklarım da boya var, bu halde nasıl dışarı çıkacağım ’ diyenler için:


  • Vaseline nemlendirici jeli saç boyama işleminden önce alnınıza, saç diplerinize, kulaklarınıza ve ensenize doğru az bir miktar uygulayın ve ardından saç boyama işlemini gerçekleştirin.  Yıkama işleminden sonra cildinizde hiçbir boya lekesi oluşmadığını göreceksiniz.


  • Ek olarak, Vaseline nemlendirici jelinizi parfümünüzü daha kalıcı hale getirmek için kullanabilirsiniz. Parfümünüzü sıkacağınız bölgeye az bir miktar Vaseline nemlendirici jel uygulayıp ardından parfümünüzü sıkabilirsiniz.



  • 1860 yılında keşfedilmiş ve 140 yıldır cilt güzelliği ve sağlığı için araştırmalar yapıp biz kadınlar için en uygun ürünleri üreten Vaseline,  farklı kullanım alanları ile günlük güzellik bakım rutininizde yer almasını önerebileceğim bir marka. Vaseline ‘yi tüm marketlerde, parfümerilerde ve eczanelerde bulabilirsiniz. ürünü detaylı incelemek isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.
  • 100ml Vaseline Nemlendirici Jelin tavsiye edilen satış fiyatı: 6.95TL






Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: