Çarşamba

Elle || Burcunuzdaki Kısa ve Uzun Vadeli Gelişmeler Neler?


Burcundaki gelişmelere ilgisiz kalamayan bir yay kızı olarak herkese merhaba! :) Astroloji ile ilgilenenlere özel, içerisinde tüm burçlarla ilgili detaylı yazılara ulaşabileceğiniz bir öneriyle geldim bugün. Neler mi var içerisinde? Tüm burçların: günlük, haftalık, aylık ve yıllık yorumlarına ek olarak; burç özelliklerinin de detaylı olarak anlatıldığı harika bir sayfa. 

Kısaca, Elle 'de burçlarla ilgili tüm detayları bir arada bulmak şimdi daha kolay. E-dergi olarak hızlıca ulaşmak, güne göre burcunuzdaki gelişmeleri takip etmek artık sadece bir tıkla mümkün.

Hane halkı olarak biraz fazla astrolojiye meraklı olduğumuz için, nüfusta boğa burcu gerçekte koç burcu olan annemin, her iki burcu '' bu yazılar çok küçük, ekran çok parlak, gözlerim yoruluyor. '' bahaneleriyle bana okutma alışkanlığı var. Neyse ki, yükselen burcunu bilmiyor. Tabi bir de akrep burcu baba ile kova burcu abinin de yorumlarını itinayla annecim yine bana okutturuyor.  Burcuma gelene kadar epeyce bir yorulmuş olsam da... Okuyorum. :)

Bildiğiniz gibi gezegenlerin hareketlerine göre burcunuz da bu hareketlenmelerden, ya da durulmalardan etkileniyor. Sizi temsil eden gezegene diğer gezegenlerin yaklaşıp uzaklaşmasına, şöyle bir göz kırpıp dokunmasına göre hayatınızda bazen ufak bazen büyük değişiklikler yaşanabiliyor. Sizin gezegeninize göre konumlanan diğer gezegenlerin de temsil ettiği burçlar mevcut. Bu burçlarında bir karakteri var, sizin eksik kalan yönlerinizi kimi zaman törpülemek ya da geliştirmek adına size bir takım tecrübeler kazandırıyor. 

Astrolojiyle ilgilenen Yaylar iyi bilir, 2015 eylül de başlayıp bir türlü kurtulamadığımız '' Satürn Etkisi '' Aralık 2017 ye kadar sürecek. Şimdiye kadar tanıdığım en kötü, en zalim... kısaca tanıdığım tüm enleri hak eden bir gezegen. :) Kendi adıma: hayallerimi, planlarımı ve hayata bakışımı alt üst ederek, hayallerimin altının üstünden daha güzel olduğunu şu süreçte bana gösterdi. Önümüzde, zalim Satürn 'ün kucağında geçireceğimiz uzun bir yıl daha var, bakalım bizlere daha neler öğretecek. 

 Satürn 'ün, baba gezegen Jüpiter 'e yaklaşması sadece benim gibi hayat dolu yayları etkilemekle kalmadı. Günümüzdeki siyasi, ekonomik ve uluslararası gelişmelere bakıldığında tüm dünyayı da etkilediğinin kanıtları da mevcut. Gezegenlerin hareketlerine göre dünyada değişen dengeler ve değerler arasındaki bağlantıyı anlamak; sizi temsil eden gezegene, başka gezegenlerin yaklaşıp uzaklaşmalarından burcunuzun nasıl etkileneceğini ya da hangi konularda temkinli davranmanız gerektiğini, bu yaklaşma ve uzaklaşmanın hangi tarihlerde olacağını detaylarıyla, güvenilir ve en doğru şekilde sadece bir tıkla Elle Astroloji de bulmanız mümkün. Okuyun, okutturun! ;)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: