Pazartesi

Bal Kokulu | The Body Shop Honeymania Edt | Parfüm ve Koku Yorumum


Bitmesine çok az kalmış bir parfümle herkese merhaba. The Body Shop mağazasına girip kokular içerisinde kaybolmamak imkansız gibi bir şey. Benim de en sevdiğim şeylerden biri, yeni bir koku çıktığında onu koklayarak keşfetmek. Her bir kokunun kendine göre karakteri ve ortamı var bu yüzden koku tercihlerimiz kişiye, yere ve ruh halimizin iniş çıkışına göre değişiyor. Benim de amacım hangi koku hangi ruh haline ve havaya gider onlar hakkında naçizane fikirlerimi sizlerle paylaşmak.

The Body Shop 'un ürettiği gerek Edt gerekse Edp ürünleri günlük kullanımda rahatlıkla tercih edilebilecek kokulardan. Uzun süre Soft Musk 'ını kullandıktan sonra farklı kokularını da denedim. Benim incelediğim dönemde tüm kişisel bakım ürünlerini de içeren bir seri halinde satışa çıkmıştı. Halen de öyle. The Body Shop Online 'nden Honeymania serisinin neyi var neyi yok incelemek istersiniz belki => Body Shop Honeymania  sitesinde çok şahane indirimler var bu arada, benden söylemesi. ;) ....


 The Body Shop Honeymanıa (Bal Deliliği ) Edt ye geçecek olursam ismine layık bir koku: 

- İç baymayan tatlı hafif de çiçeksi bir koku. Genel de tatlı kokularda vanilyayı yoğun olarak kullanırlar ve bitiş de kalıcılığı artırsın diye vanilyayı çok kullanırlar. Bu koku da geçiş yok, çiçeksi tatlı bir bal kokusu başlıyor ve bitiyor.
- Günlük kullanımda insanı baymayan kokulardan. Özel günler için daha çarpıcı kokular tercih edenler de eminim günlük kullanımlarında bu kokuyu sevecektir. 

- Edt olduğu için Edpler gibi bu koku için '' ayy bu niye akşama kalmadan uçup gitti '' diyemiyoruz. Mizacına uygun olan da bu bence. Tüm gün kalması için çok fazla yoğunlaştırılması gerekir ki o kadar yoğun bir koku belirli bir saatten sonra insanı boğabilir.

- 30 ml 'lik boyutu, şirin ambalajlarıyla ve indirimdeyken uyguna gelen fiyatlarıyla denemenizi ve kararınızı vermenizi istediğim kokulardan bir tanesi. 

Nereden alabilirsiniz ? Yakınınızda The Body Shop mağazası yoksa, teknolojilerde çareler tükenmez. Online alışveriş sitesi tabi ki var. Bu serinin tüm ürünlerini ve bu kokuyu da içeren, %60 gibi ciddi bir indirimde olan tam seti de sitesinde satışta. Bilginize :) 



Yeniden görüşmek üzere, herkese mutlu bir gün diliyorum :)


*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com

3 yorum :

  1. bal kokulu ha bakayım buna severim sanıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çiçek balı gibi ☺ mağazada dene mutlaka İremcim ❤ @audrey

      Sil
  2. Bal kokuları biraz Bayar beni (burts bees gibi) ama o kadar güzel anlatmışsın ki mağazada bir denemek istedim ^.^

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: