Çarşamba

Şık Adımlar Atmak için Yeni Bir Mecrea

Topuklu ayakkabı dünya üzerindeki tüm kadınlar gibi elbette benim de tutkularımdan biri. Her yeni ayakkabı mağazası, topuklu ayakkabı modelleri ve elbette alışveriş siteleri sizler gibi benim de zayıf noktam. Alışveriş yapmaktan büyük keyif almayan biriyim. Mağaza mağaza dolaşmak yorucu ve uzun süren bir iş, hiçbir zaman ilk tercihim değil. Sizi bilmem ama keyfime düşkün bir Blogger olarak alışverişlerimin hepsini internetten yapmaya çalışıyorum. Ayakkabı alma konusunda her ne kadar endişelerim olsa da güvenilir olduğunu düşündüğüm internet mağazalarından alışveriş yapıyorum. Şimdiye kadar birçok alışveriş deneyimi yaşamış biri olarak güvendiğim, memnun kaldığım siteleri yakınımdakilerle paylaşmayı seviyorum. Ayakkabı sipariş edip de domates – salatalık almak istemezsiniz sanırım, değil mi? Bu nedenle güvenilir bir site bulduğumda daima aynı yerden alışveriş yapmayı tercih ediyorum.
Başlığa adını veren Mecrea, tam da böyle bir internet sitesi. Keşfettiğim gün deneme amacıyla beğendiğim bir ayakkabı modelini sipariş ettim. Güven konusunda tereddütlerim olduğu için kartla ödeme yapmak yerine kapıda ödeme şeklinde sipariş verdim. Sipariş ettiğim topuklu ayakkabı, aynı hafta içinde kapıya teslim şeklinde elime ulaştı. İtiraf edeyim hızlı teslimat beni şaşırtsa da kutudan çıkacak olan ayakkabının kalitesine dair beslediğim şüpheler devam ediyordu. Kutuyu açınca internet sitesinde görüp beğendiğim siyah çift bantlı süet ayakkabı karşımdaydı. Hemen ayağıma giyip evin içinde kısa bir tur atarak konfor testi gerçekleştirdim. Tahmin edeceğiniz üzere sonuç başarılı. Sipariş aşamasından teslimata, ayakkabı modelinin internet sitesindeki görüntüsüne kadar her şeyiyle memnun kaldığım, keyifle yaptığım bir alışveriş deneyimi oldu.
Topuklu ayakkabı modelleri güncel, modaya ve renk trendlerine uygun olduğundan sitenin bu konuda zevkli ürün tercihleri yaptığını söyleyebilirim. Geçen yaz deliler gibi arayıp bir türlü bulamadığım zarif topuklu sandaletleri Mecrea’da buldum! Siteyi keşfetmemin en güzel ve mutluluk verici yanı bu oldu kızlar. Pudra, nude, beyaz, siyah ve cıvıl cıvıl yaz renklerinin hâkim olduğu sandaletler ve topuklu ayakkabıları kolaylıkla bulabilirsiniz. Benim tercihim iki sezondur tutkunu olduğum pudra ve nude tonlarından yana oldu. Sıcak yaz günleri geliyorken sandaletimi sipariş ettim bile. Benim gibi mağaza dolaşmayı sevmeyenler ve internette kaliteli, hızlı eh biraz da uygun fiyat arayışında olanlar için Mecrea.com’u büyük bir gönül rahatlığıyla öneriyorum. 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: