Perşembe

Rengarenk Yeni Makyaj Fırçaları ve Süngerleri | Rosegal Yurtdışı Alışverişim


Herkese iyi geceler, bir süredir yazdım yazacağım dediğim yazılardan biri bu oldu. Bu ara iyi haberlerini almayı beklediğim biri var. O yüzden çoğu akşam bilgisayarımı açıp yeni yazılar girmeyi planlarken düşünmekten ve  yazmaya vaktim kalmıyor. Konu bir başkası olduğu için içeriğini anlatamam, sadece iyi haberlerin bir an önce ulaşması için dualarınıza ihtiyacım var... 
Evet gelelim benim aslında ilk geldiğinde paylaşmayı planlarken bu güne kalan makyaj fırçaları ve süngerleri alışverişime  Geçen yıldan beri aklımda olan kaşık makyaj fırçalarından ve minik süngerlerinden de alma fırsatımın olduğu harika olduğu kadar hesaplı bir yurt dışı alışverişi oldu. Nereden, ne kadara, indirim kuponu veriyorlar mı, ve ne kadar sürede Türkiye 'ye geldi gibi... soruların cevaplarını tek tek bulabilirsiniz. Aklınıza takılanlar varsa da çekinmeden yorum kısmında paylaşabilirsiniz.


Nereden aldım ? : Uluslararası ücretsiz kargo ile gönderim yapan ve yurt dışı alışverişlerinizi yaparken güvenle kullanabileceğiniz Rosegal 'dan hepsi. Sitede yok yok: ayakkabılar, çantalar, elbiseler, bikiniler, takılar, makyaj organizerları, makyaj ürünleri, set olarak ya da tekli halde satılan makyaj fırçaları, temizleme cihazları, makyaj süngerleri vs... Bir çok şey indirimli, indirim olmayanlarda çok çok uygun fiyatlara satılıyor. Genelde yurt dışından hem yükte hem pahada daha hesaplı şeyler sipariş vermeyi tercih ettiğim için kaybolsa bile çok üzülmüyorum. ( Hiç kaybolmadı bu arada :) 
Üstte yer alan altın rengi ve pembe - beyaz ombre saplı yeni çıkan makyaj fırçalarını Türkiye 'de hiçbir yerde görmemiştim.( Hiçbir yerde ismi cismi yoktu, onlara şekilleri açısından bardak / kadeh fırça ismini uygun gördüm :) isim anneleri olurum belki kim bilir ) Bu fırçalar o kadar şirin geldi ki gözüme, onları da sepete atmıştım. İyi ki de atmışım, o kadar güzeller ki, yumuşacık ve ikisini de kullanmadan önce yıkadım tek tüy dahi dökülmedi. 


Fiyatları nasıl ? : Siteye üye olunca yeni üyelikten %10 indirim zaten cepte. Kargo ücretsiz. Türkiye 'de en ucuz makyaj süngerinin 15 tl gibi rakamlardan başladığını düşünürsek, siteye baktığınızda hem makyaj fırçalarının hem süngerlerin çok çok ucuza geldiğini göreceksiniz. Ben fırçalarla birlikte oluşturulan makyaj süngeri setlerinden sipariş verdim. Tek tek de satılıyor ama set olarak iki kat daha ucuza gelmiş oluyor. Rosegal 'a girip fiyatlarına baktığınızda buradan bir kez toplu sipariş verip bir daha makyaj fırçası almaya ihtiyaç duymayabilirsiniz. ;)


Ne kadar sürede geldi ? : Öncelikle Rosegal, hem müşteriye olan ilgi alakası, maillere hızlı geri dönüşleri hem de güvenle alışveriş yapmak için harika. Kargonuz 24 saat içerisinde gönderiliyor ve size de paketinizin kargoya teslim edildiği hali fotoğraflanıp maille gönderiliyor. Takipli gönderilmişti benim ve pttye ulaştığında mesajla bildirim geldi ve gidip sapasağlam teslim aldım. 
Bu arada Postnl ile gönderildi, yılbaşı yoğunluğuna rağmen  paketim kargolandığının 3. haftasında elime ulaşmıştı. İkinci partide yılbaşı yoğunluğu geçtikten sonra gönderildi, o da 1 hafta gibi  kısa bir sürede elime ulaştı. 


Üstte yer alan her birinde 4 adet minik rengarenk kapatıcı süngerleri ise set olarak satıştaydı. Real Techniques makyaj fırçaları ise buraya geldikten sonra epey pahalıya aldığım markanın setlerinin fırça yapısından hiçbir farkı yok. Yumuşacık, henüz yıkamadım yıkadıktan ve kullandıktan sonra yorumlarımı burada ayrıca paylaşacağım. ( Real Techniques ve bir çok orijinal markanın setleri Çin 'de üretiliyor, o yüzden fırçalarım şu marka olsun, çok pahalı olsun gibi bir derdim olmuyor ) 

Kontür için aynı fırçadan 2 farklı setin içerisinde vardı. Onlardan birini de gelir gelmez yıkamıştım ve bir süredir kullanıyorum, yorumlarımı paylaşacağım. 
Makyaj fırçası yıkama silikonu da ( Brush Egg )  setlerin içindeydi, onu da kullanıyorum. 


Fırçaların her birini o kadar özenle paketlemişler ki, tek bir zarar gelmesine imkan yoktu. Her bir fırça ambalaj içerisinde yine o fırça setleri yeni ve büyük bir jelatin ambalajla paketlenmiş olarak ve baloncuklu kargo poşetiyle bana ulaştı. Mutlaka ama mutlaka Rosegal 'a bir göz atın, benim aldıklarım sadece görünen kısmı, çok güzel şeyler var. ;)
Kullandıklarımı detaylı olarak kısmetse önümüzdeki günlerde yorumlarımla birlikte paylaşacağım, yeni yazılarda görüşmek üzere. Mutlu akşamlar...

4 yorum :

  1. Güle güle kullan canım hepsi çok güzel çok beğendim hele o kadeh fırçalar mutlaka ben de alacağım 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim İremim :* Enn güzelleri senin olsun.

      Sil
  2. Çok güzeller güle güle kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkür ederim. Daha güzelleri senin olsun canım <3

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: