Salı

ifondi | İç Giyim İçin Alışveriş Önerileri


Herkese merhaba :) Şubatı bugün bitirdik nihayet, son cemre de düştü mü kalın kıyafetlerden yavaş yavaş kurtulacağımız günlere çok az kaldı.

Bugün, biz bayanların erkeklere oranla renk ve tarz olarak seçeneğinin daha fazla olduğu iç giyim modelleriyle ilgili hem bir öneri hem de sohbet modunda bir yazı hazırlamak istedim......

Eminim her bayanın dolabında bir tane taytı vardır. İster kış aylarında pantolonun altına sıcak tutsun diye ister evde rahat rahat oturmak niyetiyle... Bana göre ister uzun ister kapri tayt olsun, spor yaparken; uzun bir tişört altına giyip yürüyüşe çıkarken; uzun kıyafetleri tercih eden annelerimiz ve diğer büyüklerimizin etek ya da elbise altına giydiği hem sıcak tutan hem rahat ettiren,kullanım alanı oldukça geniş ve dolapta bulundurulması gerekenlerden.

Günlük hayatımda rahatıma düşkün bir insanım. Genellikle hem evde hem de dışarıda spor yaparken giymeyi tercih ettiğim taytlar sayesinde epeyce rahat ediyorum. Spor yaparken eşofman ya da sauna eşofmanı giydiğimde ise teri çekmesi için eşofman altına tayt giyiyorum. Özellikle yoğun ve uzun süreli spor yapanlar için eşofman altına ter çekmesi için giyilmesini mutlaka öneririm.

Giyim alışverişimi sık sık online mağazalar yoluyla yaptığım için beden ve kalıpları uyduğu sürece pantalon ve taytlarımı da indirimli fiyatlara bulup internet üzerinden satın alıyorum. Online alışveriş severler için ifondi 'nin sitesinde kapri taytlarda uygun fiyata gündelik kullanımda çokça tercih edilen modeller mevcut. Bir bakın derim.

Mart kapıdan baktırıp kazma kürek yaktırırsa, pantalon veya eşofman altı tayt giyip çıkmaya devam. O sıcak günler gelince de taytlar hem bizde ki hem de dolaptaki yerini koruyacak nasılsa...

Yeni yazılarda görüşmek üzere ;)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: