Perşembe

Tatilde Nereye Gitsem? | Hazırlık Yapmadan Önce Okunası Öneriler


Günaydın, martı getirdik nihayet :) Baharın ilk ayının gelişiyle birlikte, tabi birde ısınan hava sayesinde bir enerji geliyor insana. Sizi bilmem ama bana bahar geldiğinde, tüm kış boyunca alınan kiloları verme, daha çok yürüme ve spor yapma isteği  gelir.  (Neyse ki bu kış spor sayesinde biraz kilo verme fırsatı buldum, yürüyüş sayesinde de biraz sıkılaştım. ) Baharlık kıyafetlerimi yavaştan çıkarıp dolaba yerleştirme durumuna geçmeme az kaldı. 

Tabi tatil modu için biraz zamana ihtiyacım olsa da bikinilerden de bir kaç yeni ve farklı modeli gözüme kestirdim. :) Güneş kremlerimi, sağlıklı şekilde bronzlaşmama yardımcı olacak faktörlü güneş yağlarımı, geçen yaz gidemediğim için hiç giyemediğim bikinimi de bu yaz acısını çıkarmak için çekmeceme yerleştirdim ki biraz daha motive olup inceleyim. Bu yaz için fazla bütçe ayırmayı başarırsam deniz  - kum - güneş üçlemesinden oluşan güzel bir tatil sonrası kültür turu hayalimi de belki gerçekleştirebilirim. Mart nasıl da belli ediyor kendini, geldiği gibi bende bir şezlonga uzanıp bir yandan güneşlenirken bir yandan da kitap okuma ve dertsiz tasasız, bol gezmeli bir tatil hayali uyandırıyor. 

O kadar hayalini kurdun ama nereye gideceksin diyorsunuz değil mi? Seçenek çok olunca henüz karar veremedim. Biraz pintiyim de, o yüzden  erken rezervasyon için biraz araştırma yaptım. Sona kalıp yer bulamamak ve tatil hayallerini bir yıl daha ertelemek var. Zar zor içime sinmeyen bir yerde yüksek fiyatlara tatil yapmak da istemiyorum. Biraz araştırdım ve bu ara Jollytur 'da ki %50 indirimli tatil kampanyaları gözüme çarptı. Tatil yerlerine gidenlerin yorumlarının da sayfada olması benim gibi bir şeyi almadan önce yorumları okuyup sonra karar veren bilinçli tüketiciler için oldukça faydalı. Sayfasında tatil planlayıcı mevcut. Ayrıca hayat tarzınıza ve bütçenize göre gideceğiniz yeri tek tıkla seçip; artan ve azalan oranlarda fiyat sıralaması yapabiliyorsunuz. Hayal ettiğiniz tatili yapmak için size uygun olan otellerin özelliklerini tek tek seçebiliyorsunuz. Yurt içinde birbirinden güzel tatil olanaklarına ek olarak, yurt dışı tatil, gemi turları ve yavru vatan Kıbrıs da tatilini değerlendirmek isteyenler için güzel seçeneklerde sunulmuş. Bu yıl benim için zor ama belki ilerleyen senelerde yurt dışında  kısa bir tatil düşünebilirim. 

Yurt içinde değerlendirmeyi planladığım tatilim için, şu sıralarda başlayan erken rezervasyon avantajlarından faydalanırsam oldukça kazançlı çıkacağım bir kaç güzel tatil yerini inceleyip aklıma yazdım, geriye birini seçip erken rezervasyonumu yapmak kaldı. Size tavsiyem tatil planları yapmadan önce mutlaka Jollytur 'a bir göz atın, bütçenizi sarsmayan ve içinize sinecek bir tatil için erken rezervasyon fırsatlarından şu sıralarda yararlandınız yararlandınız. Sona kalıp dona kalmayın.

Yeni yazılarda görüşmek üzere. Mutlu kalın ;)

1 yorum :

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: