Salı

Physicians Formula Cashmere Wear Bronzer



Physicians Formula markasını bilmeyenler ve içeriğini merak edenler için  organik makyaj ürünleri üreten bir marka. Günümüzde birçok markanın içerisinde bulunan ve cilde zarar veren maddeleri barındırmıyor ve bu yüzden gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz kaliteli markalardan biri.
*Parfüm *Yağ *Paraben içermiyor.
*Gözenekleri tıkamıyor.
*Dermatologlarca onaylı ürünler üretiliyor.

Türkiye distribütörü medko kozmetik physicians formula ürünleri yanında bir çok markanın da distribütörlüğünü yapıyor, en aşina olduğum markalarından biride organix.


Physicians Formula Cashmere Wear Bronzer;

Görüntüsüyle  bile al beni detirtecek bir bronzer , tabi bunun yanında ekstra özellikleri de var;
*Diğer ürünleri gibi, paraben, yağ içermiyor, gözenekleri tıkamıyor ve dermatolog onaylı.
*Bronzer kullanamayanlara bronzerı sevdirmek için üretilmiş adeta. Yanaklarda turuncu görüntüden hoşlanmayanlar yada çok fazla ışıltıdan hoşlanmayanlar için bulunmaz bir ürün.
*%100 Saf kaşmir ekstresi içermesi ise ürünün en önemli artılarından biri, ürüne dokunduğunuz ve yanağınıza sürdüğünüz anda bunu hissediyorsunuz ipek gibi bir ürün.
*Dış kısmı nubuk diye tabir edilen özel bir kumaşla kaplanmış ve mıknatıs kapaklı.
*uzun süre kullanılabilecek kadar ürün var içerisinde, 9 gram.


















*örgü şeklinde üst kısmı ve sarı olan kısım hafif ışıltılı, koyu kısmını fırçanızla sürdükten sonra hafif bir ışıltı katmak isterseniz kullanabilirsiniz.
















ambalajının alt kısmında ise ayrı bir mıknatıslı yer var,  burada fırçası ve aynası var, bronzerını yanında taşımak isteyenler için çok güzel düşünülmüş bu detay.
Alttaki resimde güneş kremimi sürdükten sonra yanağıma uyguladığım halini görebilirsiniz. oldukça doğal ve ayarında bir bronzer. Yan kısmında ise ürünün içeriği hakkındaki bilgileri okuyabilirsiniz.




















Bu ürünün fiyatı 60-70 tl aralığında genellikle.Seçkin birçok eczanede markanın diğer ürünlerini de inceleyebilirsiniz. İnternetten satın almak isterseniz güvenilir bir kaç sanal eczane sitesinde bu markanın ürünleri var.
Bulunduğunuz şehirde hangi eczaneden  temin edebileceğinizi öğrenmek için bu linkten şehrinizi ve gerekli alanları seçerek bu markayı ve ürünlerini satan eczaneyi bulabilirsiniz;

2 yorum :

  1. Adsız09:41

    birde bu markanın renk eşitleyen rengarenk bir pudrası var o nasıl acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende çok merak ediyorum o ürünü canım, mineral wear serisindeydi onuda almayı düşünüyorum şu ara, alınca onun yazısını ve kendi yorumumuda blogda paylaşırım :)

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: