Salı

The Balm İnstain Fall Blush * Toile Strawberry Allık * with Swatch


Gratis bayramda %50 indirim yapınca aklıma ilk gelenlerden biri The Balm'ın İnstain allıklarıydı, pinstripe ve toile strawberry kaldığını duyunca toile 'yi seçmiştim. Yılbaşında güzel bir indirim olursa diğer renklerini de düşünüyorum :) Rengi nedense The Balm 'ın sitesinde ki resimlerinde de hafif kırmısımsı çıkmış  bende de çoğu resimlerde bu şekilde çıktı, swatchları ve allıkla ilgili yorumlarımı okumak isterseniz eğer...............


 Resimlerde koyu çıkmış, gün ışığı ve gözümün gördüğü arasında farklar var, resimlerde görülen hafif kırmızılık gerçek rengini tam olarak yansıtmıyor. Tam rengi yan kısımda yer alan yazı fontuyla neredeyse birebir, yani açık şeker pembesi. En alt fotoda ki swatchın yanında yansıyan rengi de asıl rengi diyebilirim.

Oldukça yoğun  ve fazla sürüldüğünde bir polyanna bir şeker kız candy olunabilir :)
Ben sevdim, yeniden indirim olursa mürdüm tonlu pinstripe  dahi alabilirim.

2 yorum :

  1. çok sevdiğim allıklarımdan biri de bu..:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde en sevdiklerim arasına girdi bile canım, indirim olursa tabi diğer renklerin hepsini de bulursam hiçbiri benden kurtulamaz :)

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: