Salı

Yves Rocher Göz Makyaj Temizleyici | Purbleuet Express Eye Makeup Remover


Herkese merhaba. Yazmak için biraz geç kalsam da, benim ara ara indirim zamanları aldığım ve şu an da iki şişesini de uzun zaman önce bitirdiğim Yves Rocher ürünlerinden biri olan Ekspres Göz Makyaj Temizleyici ile ilgili yorumlarımı sizlerle paylaşmak istedim.

Öncelikle belirtmeliyim ki benim sürekli ve düzenli kullandığım bir göz makyaj temizleyicisi yok. Bir çok markanın farklı farklı versiyonlarda üretilen göz makyaj temizleyicilerini kullandım. Genellikle çift fazlı olanları daha çok aldım, tükettim. Çift fazlı göz makyaj temizleyicilerini genel olarak tercih etmemin nedeni ise, hem kolay, hızlı temizlemesi hem de daha sonra göz çevremde kuruluk sıkıntısı oluşturmamasıydı.

Yves Rocher Express Eye Makeup Remover ( göz makyaj temizleyici ) 'yi kullanmadan önce her defasında çalkalıyoruz ve fazlar birbirine karışıyor. Sevdiğim tarafları

  • Çift fazlı olduğu, hızlı ve kalıntısız bir temizleme yaptığı için seviyorum.
  • Kuruluk hissi oluşturmadan ve göz çevresini tahriş etmeden temizliyor.
  • Kış aylarında cildim çok kuru oluyor, çift fazın içerindeki yağ göz çevremde herhangi bir rahatsızlık edici his oluşturmadı. 
  • Diğer göz makyaj temizleyicilerine oranla fiyat olarak biraz fazla gelebilir;  sadece göz makyajını temizlemede kullanıldığı için uzun süre gidiyor. İndirim zamanlarında hem mağazalarından hem de sitesinde  daha uyguna satın almak da mümkün. Yves Rocher 'nin online alışveriş sitesinde şu an bazı ürünlerde indirimler mevcut. Yılbaşı indirimi de yaklaşıyor, ihtiyacınız varsa mutlaka alın.


Yeni yazılarda görüşmek üzere... Mutlu kalın!

2 yorum :

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: