Pazartesi

Hesaplı Yurtdışı Alışverişi | Rosegal İnternational Online Shopping


Herkese merhaba, bugün sizleri benim de uzun uzun araştırdıktan sonra sipariş vermeyi düşündüğüm bir siteyle tanıştırmak istiyorum. Sitede hem yeni yıl sebebiyle hem de yeni üyelerine ve daha önce alışveriş yapan üyelerine harika indirimler var. Ben alacaklarımı şimdiden seçtim bile. '' Rosegal '' burada çok daha pahalıya alacağınız ürünleri çok uygun fiyata satan; uluslararası gönderim yapan bir yurtdışı alışveriş sitesi.

 Rosegal 'da: giyimden çantalara, ayakkabılardan makyaj ürünleri ve makyaj aksesuarlarına kadar yok yok. Ben çantalara, kazaklara ve ayakkabılardan bazılarına bayıldım, ama ilk alışveriş için yükte hafif  olduğu için bol bol makyaj fırçası ve makyaj süngerlerini listeme ekledim. İlk siparişimden sonra da başka kategorilerden sipariş vereceğim. 



Bu arada Rosegal 'da çok güzel makyaj fırçası setleri oluşturmuşlar. İçerisinde: kaşık makyaj fırçaları, makyaj süngeri, tam set halinde makyaj fırçaları, kabukileri, fırça temizleme pedleri olan; fiyat olarak çok uyguna gelen setler var. 

Benim az çok alışveriş listem oluştu, ekleyip çıkaracaklarım var. Toothbrush ( Kaşık Makyaj Fırçaları ) ve golfbrush ( golf sopası ) şeklinde olan makyaj fırçalar arasında seçim yapma konusunda kararsız kaldım.  Tabi ulaşır ulaşmaz da sizlerle neler aldığımı burada detaylı bir şekilde paylaşacağım. Şu an sitede 2 günü kalan 5$ 'lık bir indirim kuponu hediyesi var. 

Yeni üyelere de %10 indirim ve ekstra %75 'e varan yeni yıl indirimleri mevcut. İhtiyacınız varsa bu fırsatları kaçırmadan =>Rosegal Online Alışveriş sitesinden alışverişinizi yapın derim! Bana da neler neler aldığınızı buradan yorumlar vasıtasıyla yazarsanız çok mutlu olurum :)


Yeni yazılardan görüşmek üzere... Sevgiyle kalın :)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: