Pazartesi

Koton Alışverişim ve Online İçin Hediye Çeki Kodu


Herkese merhaba :) Her zaman giyemeyeceğim şeyler dışında günlük hayatta giymeyi sevdiğim modellerin farklı renklerini almayı tercih ediyorum. Farklı rengi yoksa aynı rengini de aldığım oluyor. Geçtiğimiz haftalarda daha çok gündelik hayatta giymek için Koton 'dan alışveriş yaptım. uğradığımda bir kaç farklı rengini aldığım hem hem önü hem arkası V yaka olan üstlerden almıştım. Aldıklarımı bir süre giyip çok beğendikten sonra gidip 3 farklı rengini daha aldım. Daha önce aldıklarımın rengi ise: Hardal sarısı, sütlü kahve ve bordo idi. Hırkalar da ise önceki aldıklarımın rengi hardal sarısı ve bordoydu. Hardal sarısı hırkamı rengini çok beğendiğim için bu ara daha sık giyiyorum. 

 * V yaka üstlerin bazılarında aynı beden olmasına rağmen yakası biraz daha düşük kalabiliyor. Bu yüzden alacaksanız deneyip almanızı öneririm. Hırkalar zaten minik metal düğmeli ve yakaları normal genişlikte olan yuvarlak yaka olarak tasarlanmış, onlarda herhangi bir yaka sıkıntısı yok.

Hırkanın fiyatı: 29.90 TL Üstlerin her birinin fiyatı: 14.90 TL ye geldi. Kasada birde online alışverişe özel 150 TL ye 25 TL hediye çeki verdiler. Benim bu ara kıyafet alışverişi yapma gibi bir planım yok. Kupon kodu aralık sonuna kadar geçerli. Koton 'dan online alışveriş yapacaklara,  maille ilk ulaşan kişiye hediye çekimin kodunu gönderebilirim. 

Yeni yazılarda görüşmek üzere :)

2 yorum :

  1. üstteki mavinin rengine bayıldım güle güle giy :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende cok seviyorum bu rengi. Birde hardal sarisi ile bordo cok hoş renk olarak. sana da çok yakışır İremcim. Teşekkur ederim :*

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: