Çarşamba

Onlineeczanemden cilt bakımı siparişlerim geldi:)


İlk halinden, son haline kadar resim çekerken baya sabrettim:) daha önce, cilt bakımı ürünleri alışverişi insanı bu kadar heyecanlandırıyor deseler inanmazdım.


pazartesi akşamı sipariş verdiğim Vichy cilt bakımı ürünlerim bu akşam itibariyle elime ulaştı, UPS kargo buradaki şubesini kapattığı için kurye merkezden teşerrüf edip gelmek istemedi, sabah 9.30 da arayıp bugün ellerine geçeceğini ama yarın teslim edileceğini söyledi. Oldukça meşgul olduğum için düşünmeden peki dedim, sonrasında arayıp bugün ulaştırmalarını rica ettim ve akşam üzeri eve  getirdiler:)


Bu alışverişimle, daha önce merak ettiğim ama denemediğim Avene  Thermale ürünlerini de test edip bir daha ki yazımda  bu ürünlerle ilgili de detaylı bir açıklama yapabileceğim.


ben 100 TL yi aştığım için kargom ücretsizdi, 2 ürün aldığım için de çanta hediyeydi ve birde yanında bol içerikli Women's Health dergisi hediye geldi:)


Ben biraz sabırsız olduğum için pakette ki ilk ve son hallerini çekerken dayanmam zor oldu, ama bu kez başardım. Vichy Capital Soleil 50+ ve thermal ürünleri kullandığım için merak ettiklerinizi cevaplayabilirim ,kırışıklıklar için olan retinol  grubundaki gece kremi ve göz kremini 3-4 hafta denemedikçe fikrimi belirtemem.

özetle; ben onlineeczanemin verdiği hizmetten ve kaliteden fazlasıyla memnun oldum.
indirimde ki ürünlerine göz atmak isterseniz ve cilt bakımı ürünlerini uygun fiyatlarla satın almak isterseniz onlineeczanemin sitesine buradan bakabilirsiniz; 



3 yorum :

  1. iyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  2. çok sağol tatlım:)

    YanıtlaSil
  3. BENİMDE alasım geldi bende istiyorum hepsini güle güle kullan tatlım :)

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: