Pazar

Daha fazla Ürün Hakkında Paylaşım Zamanı

Mutluluk ve Yaraticilik


Bloğuma ürünlerle ilgili yazı girmiyorum bir süredir,sizinde bildiğiniz gibi, hem işlerden hemde bir takım duygusal meselelerden boşlamıştım, şu anda sadece iş var hayatımda, yani bu defa bir birliktelik için istikrarı yakalayamadım, bir yay kızı olarak yeniden farkettim ki güvenimi zamanla kazanan insanlara karşı bir zaaf içine girip özveride bulununca tüm enstantanem kayboluveriyor, aşk söz konusuysa uzak ve soğuk olduğumda daha çok ilgi görüyorum.


Neyse ki geçti ve hayat şu an normale döndü, ilk günler neden, niçin derken biraz sinirlerim yıpranmıştı. Ama mizacımda bir haftadan fazla birine üzülmek yok. Bu yüzden kendimi seviyorum ve aman bana bir şey olmasın yoksa yaşayamam diyorum :) bilmiyorum aranızda yay burcu olanlar vardır mutlaka bana has bir özellik mi yoksa genelimizi mi kapsıyor çözemedim. Ama gözlemlerime ve kendime göre cevaplarsam sorunun yanıtını ''insanlar tarafından fazla ilgi görüyoruz ve bu ilgi onlara zamanla güvenmemizi sağlıyor. tabi o eski ilgiyi göremediğimiz noktada çekip gidebiliyoruz''.


Artık daha fazla ürünler hakkında yazılar yazabileceğim ve daha fazla kendim olabileceğim kıvamdayım:) bloğuma daha fazla zaman ayırabileceğim içinde çok mutluyum ,peki peki normal değilim, ama o da bensiz daha mutlu bunu da biliyorum.


Bir kaç öneri benden size;


süründürebildiğiniz kadar süründürün söz konusu bir erkekse :) sürünmekten şikayet etmiyorsa sizi gerçekten seviyordur ama hemen acıyıp kollarına atlamayın.Mümkünse uzun metraj bir sürünme süreci yaşasın. Çünkü hem sürünmeyi seviyorlar hemde süründüren kızlara aşık oluyorlar. ilginç değilmi! 

7 yorum :

  1. su son cumleler ne kdr dogruuu
    kaçan kovalanır tam ozetı erkeklerın tavrının.
    elde etmek için nsl da cabalıyolar.

    twitterda konustugumuz ruh halın dgectı mı yoksa
    bitti mi ben anlayamadım şimdi ama

    YanıtlaSil
  2. ben de bir yay burcuyum ve maalesef kendimden çok karşımdakini düşünüyorum ilişkilerimde, kendimden vermek de hayattaki başarılarımı azaltıyor, aynı şeyleri yaşayarak tecrübe ettim, maalesef her ne kadar süründürmekten yanaysam da çok yumuşak huyluyum gerçekleştiremiyorum, herhalde yay burcunun özelliği olsa gerek

    YanıtlaSil
  3. KOVA KADINIYIM BEN;

    tatlım yine mutluyum ama tek farkı biri yok artık hayatımda, gönül isterdi ki sürsün, elimden gelenin fazlasını yaptım ve olmadı. ve vazgeçtim.

    YanıtlaSil
  4. bencede doğru demıssınız erkeklere pek yuz vermeye gelmıyor,bıde cekılıse katılırken bıseyı unutmusum blogunla ılgılı bence header resmınızı değıstırsenız daha ılgı cekıcı olurdu sevgıler:)

    YanıtlaSil
  5. boğa burcuyum ben:) birine güvenmem aşık olmam inanılmaz uzun vakit alıyor her türlü sınavdan geçirip aynen dediğin gibi süründürüyorum resmen hehe ama işte sonrasında aşık oldum mu da tam sapsalak oluyorum.Gözüm hiçbirşey görmüyor sürünmeye alışan kendini birden cennette bulunca değişebiliyor : /

    bu arada bende küçük bir çekiliş düzenliyorum katılmak istersen bir uğra ^^

    http://youshoulddancewithme.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. ne yureklı kızsın sen oyle
    bunu fakr edebımıssın e yoluna devam
    kendını boylece daha az yıpratmıs olursun
    öperim :)

    YanıtlaSil
  7. KOVA KADINIYIM BEN;

    canımsın, bende öperim:)

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: