Pazartesi

14 Şubat Sevgililer Günü için Baylara ve Bayanlara Hediye Önerileri




Yukarıda yer alan gülücüğü dikkate almayın zira hiçbir 14 şubatta sevgilisi olmayan biri olarak yazacağım, ne kadar kaale alırsınız bilemem , ''ayy sevgilisi yok yazık yeaa''da diyebilirsiniz. Her şey serbest.

 26 yıllık ömründe sevgilisi olup ta 14 şubata kadar bir birliktelik sürdüremedim, sanırım fazla uyanıklardı genelde 14 şubat tarihlerinde beni kızdırıp küstürmenin yolunu buluyorlardı. Bir kaç ay sonra barışmış oluyorduk ki bu da 14 şubatta hediye almamış olmanın ezikliğini bana hep hatırlattı. kıh kıh :)

Bu yazımda hediye seçiminizde sizlere yardımcı olabilecek bir kaç önerim var baylar ve bayanlar. Önce bayanlara alınabilecek yada bu tarihi ve sizi daima hatırlayabilecek önerilerden başlıyorum;

-Eğer çok uzun süren bir birlikteliğiniz yoksa;

 **onunla ilgili edindiğiniz fikirlerden yola çıkın derim.4 aydan daha az bir süredir bir kızla birlikteyseniz onun ilgi alanlarına göre tercihlerinizi yapın, zira 4 ay kısa bir süre olmasına rağmen ilişki tamda bu 14 şubatta alınan, onun zevkine uymayan bir şeyse, 4 ay size yeterde artar:))

örneğin; hediye olarak onun yaşına bedenine ve zevkine uygun bir şey seçtiniz diyelim, o hediyenin yanında hiç olmazsa kalpli bir çikolata ve onun sevdiği çiçekleri ve ilk tanıştığınız gün hissettiğiniz duyguları yazan bir notu da hediye kutusuna eklemeyi unutmayın.

**4 ay ve daha kısa süreli birlikteliklerde sırf kokusunu kendiniz beğendiniz diye ona parfüm kalpli yastık ayıcık almaya kalkmayın ( 20 yaş üstü bayanlarda ters etki yaratıyor, mesela ''acaba bana ayıcık mı demek istiyor, yoksa kötümü kokuyorum da bana bu parfümü aldı''gibi yanlış anlaşılmalara mahal verebilir)

 -6 ay ve üzeri birlikteliklerde paylaşılan çok şey olduğu için;

**ilgi alanına giren yada gitmeyi planladığı bir kursun 2 yada 3 aylık taksitini siz ödeyin, bu onu önemsediğinizi ve iyi dinleyen bir sevgili olduğunuzu gösterir.

**Romantik bir yemek yiyelim bahanesiyle 14 şubatı tüm gün bir evde yada kapalı bir mekanda baş başa geçirme fikrinden de uzak durun.(arkadaşlarla daha eğlenceli hale gelebilir)

**sevgililer günü diyerek kıza herkese verilen kırmızı güllerle gelmeyin, hangi rengi seviyorsa,yada hangi çiçeği sevdiği hakkında bir fikriniz varsa onu alın bu daha değerli olur onun için.

**mesela bana makyaj malzemesi parfüm, ayıcık ve bedenime olmayacak kıyafetler alınmasını istemezdim.(bunlar şirin yada sizi zengin gösterebilir ama  bazen kompleks sebebidir.

**sımsıkı sarılın.

**onun hoşuna gidecek farklı bir hediye seçeneği için yaratıcılık yada çok masraf gerekmiyor, sadece onunla ilgili edindiğiniz bilgilerden yola çıkarak bir sürü hediye seçeneği ortaya çıkabilir.

**ve lütfen onunla ilgili en güzel anınızı bir kağıda not olarak yazıp ona vermeyi unutmayın.

Bir erkeğe alınabilecek hediyeler;

**Sevgilinizle aranızda 2 km den daha uzak bir mesafe varsa lütfen çarpıcı bir parfüm alıp riske girmeyin. O çarpıcı kokudan sonra ilgilenen sayısı artıyor:))tecrübeyle sabit.Alacaksanız da eğer onu kokladığınızda en baskın kokuya yakın bir seçeneği  ve giyim tarzına göre parfüm alın.

**Eğer onun için özel bir anlamı  varsa kıyafet ve aksesuar alabilirsiniz.Sizin zevkinize göre seçilmiş alelede bir kıyafet yada aksesuarı sırf hediye almış olayım diye almayın.

**psp'si varsa onun oynamaktan keyif aldığı tarzda bir oyun alabilirsiniz.Bir güncük de olsa şımarsın:)

** Birlikte geçirilen zamana,yaşa ve zevke göre değişen şeyler olduğu için erkekler konusunda hediye seçenekleri size kalmış.Yazarken bayanlar konusunda iyiyim ama erkekler konusunda tıkanıklık yaşıyorum.

Satırlarıma son verirken ''umarım beni dinlersiniz beylerrr!'' ve sevgililerinizi bol bol şımartıp, hiç yoktan bir günlüğüne olsun ona ne kadar değer verdiğinizi gösterirsiniz. 




2 yorum :

  1. Adsız00:15

    Süper yazi olmus : D
    Bencede erkekleri fazla baska bayanlara cekici yapabilecek birsey almamak gerekir, sanki kendi kalene top atiyormusun gibi birsey (erkek tabiriyle; ) : D

    YanıtlaSil
  2. Çok faydalı bir yazı, okuyalım- okutalım:)) eline sağlık:)

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: