Cuma

Saç Boyası, Serum ve Cilt Bakım Ürünleri Alışverişim



Yine bir alışverişle karşınızdayım, şu makeuparfume de ne çok şey alıyor diyebilirsiniz, bahar geldi sanırım güneşi görünce alışveriş konusunda sınır tanımıyorum :)

Üstteki Epi' nin Sir ağda bantları, veet ve birkaç markanın sir ağda bantlarını kullanmış biri olarak bence en başarılısı bu markanın ki.Lazer epilasyon korkumu yenip başlayana kadar bunlara devam.
*İçerisinde diğer markalara oranla daha çok bant var ve fiyat olarak diğerlerinin yarısı.(6 tl gibi fiyatı)

Alttakiler ise;

 *Loreal'in  730 numaralı bal köpüğü renginde saç boyası; saç rengim bunun 2 ton koyusu şu an,ben koleston kullanıyordum ama annem loreal kullanıp memnun kaldığı için birde loreali denemek istedim. (12.5 tl fiyatı)Boyayınca öncesi ve sonrası yapmayı düşünüyorum sizin için :)
*Pantene 'in saç serumları ;3 minutes miracle demişler bakalım 3 dakikada mucizesini bana da gösterecek mi, saçlarım uzun, ama geçen yıla kadar çok hırpaladım, fön makinesi, düzleştirici boya derken inceldi ve kırıldı, kırıklarını almaya gitsem başıma gelecekleri bildiğim için kırıklarını kendim hallettim ve neredeyse 1 yıldır da saçıma ne fön çekiyorum nede düzleştirici kullanıyorum, sadece ıslakken tarıyorum ve yatıştırıyorum.Bunların yorumuda kullandıktan sonra netleşecek ve ayrı bir post hazırlıyıcam.5 tl gibi bir fiyatı vardı 3lü set halinde satılıyordu.
*Bebak Acı Badem Sütlü Makyaj Temizleme Mendilleri ve Bebak makyaj Temizleme Losyonu; Çevremdeki bir çok insanda görüp memnun kaldıklarını duydukça almak isteyip bugüne kısmet olan bir ürün oluyor kendileri. Mendillerinin birini az önce denedim, güzel temizliyorlar. 3 küsür mendiller yine 3 tl gibide losyonun fiyatı.
*Otacı Badem/Hint/Kayısı Çekirdeği Yağı; Zaten doğal içerikli yağlara ve bakım ürünlerini düzenli olarak kullanıyorum, bazen özel karışımlar hazırlayıp ya cildime yada saçıma maske şeklinde kullanıyorum.ml olarak aktarlarda satılanlardan daha fazla 50 ml,ve yine fiyatları çok uygun, 3 ürün 13 küsür tuttu.Otacı kalitesini az çok biliyorum o yüzden tereddüt etmedim. Reyonda sadece 4 tane yağ kalmış ben 3ünü satın aldım :)




12 yorum :

  1. BEbak mendilleri hiç bir yerde bulamıyorum sen nerden aldın?

    YanıtlaSil
  2. Epi'yi ilk defa gördüm canım,nerede satılıyor ?Bebakları ben de çok duydum ama deneyemedim henüz...

    YanıtlaSil
  3. epinin bantlarını ben de başarılı buluyorum bir de ucuz :) güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  4. Epi'yi bende hep alıyorum, piyasadakilerin en iyisi ;))
    Yağlardan da hint yağını hiç duymadım, ne için kullanıyorsun? :)

    YanıtlaSil
  5. o bantlardan hıc memnun kalmadım ben
    diğer eskı markaları dah iyidi bimin.

    cok tahrıs ediyo cildi ve iyi almıyo
    yeşil yeşil yapısıyo elıne boya gıbı sankı boyuyo

    YanıtlaSil
  6. yeliz01:36

    bebak temizleme sütünü bende aldım bugün,açıkcası çok duymuştum ama kullanmaya cesaret edememiştim.ve akşam nemlendiricimi sürmeden bu temizleme sütüyle ilk önce cildimi temizledim.çıkan kire inanamadım,yüzümde makyaj olmamasına ragmen...sende iyi günlerde kullan cicilerini..

    YanıtlaSil
  7. Kitapçı kız; bim marketlerinde dün kampanya ürünlerindeydi :)

    süslü ve pembe dünyam; epi bimin daimi ürünlerinden, saç boyası hariç hepsi bimden tatlım.

    darkchocolatebrown ;bende uzun süredir beğenerek kullanıyorum canımcım

    j.d; hint yağıyla lgili bir kaç denemem olucak bi kaç haftaya detaylı yazısını hazırlarım tatlım,süpriz olsun bu şimdilik:)

    KOVA KADINIYIM BEN; benim cilt kuru olduğundan mı nedir bende de veetler yapış yapışlık etkisini bıraktı tatlım, bunda öyle bir sorun yaşamadım nerdeyse bir yıldır bunu kullanıyorum.

    yeliz; canım aynen bende şaşırdım o grileşen pamuğu görünce, yüzümde sadece güneş kremiyle rimel vardı makyaj olarak, normal temizleyiciler kullandığımda bu kadar pis bir pamuk olmuyordu :)

    YanıtlaSil
  8. Bu ağda bantları ciltten cilde far ediyo sanırım canım , epi ve birçok markayı denedim veet gibi sonuç alamadım :(
    Bu arada lazer düşünme bence sağlıklı değil.

    YanıtlaSil
  9. 1,5 sene önce epi oldu ağda bantlatınn ismi evde yapmaya çalışanlardan ama beceremeyenlerdenim denemek amaçlı(aslında mecburen aldım) faideli bir ürün ütü yada saç kurutma makinesyle ısıttığında tam kıvamında oluyor( saç pressinin en düşük ısısında ısıtmayla da tam kıvamını buluyor)
    bim sağolsun ucuza kalite dağıtıyor desem yeridir ..bebak ürünleri nasıl birşey acıbadem muhteviyatlarını semem ama :s
    ürünleri nereye yaptırıyorlar(başlıbaşına fabrika mı yoksa fason mu işliyorlar? siteye grdim ama bişi çıkmadı )

    ayrıca lazer epilasyon olayında korkulacak birşey yok aft yakma dAlgasında ışın uyguluyorlar cilde;)

    YanıtlaSil
  10. veet kullandıklarım arasında en berbatıydı. hiçbir işe yaramıyordu. avrupalı hatunlara gore uretılmıs herhalde dıye dusundum :D

    lazer korkusu bende de var, bir ara basladım bıraktım. şimdi ısıtıcı set aldım, hazır bantlar yerıne oyle kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  11. geçen twitterda adsızlar üzerine yaptığın yorumdan keşfettim seni (: çoook haklısın (: bloguna şimdi bakma fırsatım oldu çok sevdim hemen takibe alıyorum gelmek istersen banada beklerim (: www.sherfinka.com sevgiler öpücükler (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımsın ya =) onurlandırdın beni,öpüyorumm kocaman

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: