Perşembe

Yüz ve Göz Makyajınız Daha Uzun Süre Dayansın İstiyorsanız


Gündelik hayatta bir primer kullanmak çok gerekli olmayabilir ama özel günlerde  davetlerde hele ki yaklaşan sevgililer günü sebebiyle bayanların vaktini lavobo da  makyaj tazelemekle geçirmesine karşı üretilmiş adeta primerlar.

Bende uzun zamandan beri kullandığım Bare Minerals Prime Time'la ilgili bir yazı hazırlama gereği duydum, aslında komple yüz için kullanılabilen fondöten altına da kullanılabilen bir primer, bir kaç ünlü markanın da ayrı ayrı hem yüz hem göz için primerları var, ben satın alalı 9 ay oldu nerdeyse, ağır göz makyajlarını günlük hayatta tercih etmediğim için halen 4 te biri duruyor. Yapısı şeffaf ve yağ kıvamında ama yağlı bir ürün değil kesinlikle, hem göz makyajında hem yüz makyajını ciddi ciddi güzelleştiriyor. Sabah sürdüyseniz akşam siz çıkarana kadar makyajınızda bir bozulma yada renklerde solma olmuyor.Kuru ciltlerde özellikle, makyaj 2 saat sonra kaybolup gider kuru ciltlerde bile makyajda bir bozulma oluşmuyor.

Aşağıdaki resimde gördüğünüz far renkleri benim Victoria's Secret Hello Bombshell Paletimden, paleti ve renkleri merak edenler için yazısı burda ; Tık Tık

1. ile 3. primersız hali, 2 ve 4 ise altına çok az primer sürülmüş hali, aradaki farkı ve renklerdeki canlılığa bakarmısınız.



2 yorum :

  1. Adsız00:13

    bu primer´i bilmiyorum, ama genelde bazlar cok etkili, kalici olmasini istedigim zaman mutlaka baz kullaniyorum bende, renklerde dedigin gibi daha canli oluyor ; )

    YanıtlaSil
  2. Post için teşekkürleer :)

    visnetadindaa.blogspot.com

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: