Perşembe

Kozmoda.com dan Alışveriş ve Gelenler


Kozmoda.com nedir diyenler için kozmoda herşey demek. Yani içerisinde yok yok, sizde siteyi incelediğinizde bunu göreceksiniz. Kozmetikten, parfüme cilt bakımından anne-ürünlerine  kadar her şeyi içerisinde barındıran geniş kapsamlı bir online alışveriş sitesi. Diğerlerinden farkıysa müşteriyle olan sağlam iletişimi, kargolama hızı ve kaliteli ürünlerinin yanında deneme ürünlerine de yer vermesi. ''Çarşıdan aldım bir tane eve geldim bin tane'' tanımı sanırım daha uygun olur.

*Kozmoda.com da Chanel, Clinique ve pupa gibi kaliteli sayısız marka çok uygun fiyatlarla ve bir çok markada şu an  kampanyalar var.

*Bir iki tane ürün almanıza bakmadan ,deneme ürünlerinden ürünlerin yanında hediye olarak size gönderiyorlar.

*İletişim konusunda çok hızlılar ve siparişler inanılmaz bir hızla elinize ulaşıyor.Uzun zamandır kargo göndermekten kaçındığım Sürat kargonunda kendilerini çok geliştirdiğini gördüm kozmoda.com sayesinde, kargom daha yola çıkmadan kargomun yarın elimde olacağı ile ilgili mesaj telefonuma ulaştı.

*Bu arada siteye üye olduğunuz anda 10 tl indirim kuponu kazanıyorsunuz ve 100 tl ve üzeri alışverişlerinizde dilediğiniz gibi kullanıyorsunuz.

siteyi daha detaylı incelemek isteyenler için buradan siteye gidebilirsiniz: www.kozmoda.com


Bir iki tane ürün aldığınızda bile bir sürü tester gönderecek kadar cömertler. Üstte gördüğünüz hap kapsülü şeklinde olan soldaki Deborah milanored serisinden 08 Fuschia rengi ruj, çok güzel bir renginin olması yanında çok kalıcı bir ruj olduğunuda test etmiş oldum. Sağdaki ise Dermolab Hydra Focus nemlendirici, annemin kullanması için ayırdım.

Üstte yer alanlar ise soldan itibaren Flormar Selection Ruj, Flormar Supershine serisinden 2 parlatıcı, flormar pretty şeker pembesi lipgloss ve yine fuşya tonlu Flormar Long Wearing serisinden lipgloss, sağdaki 2 siyah ambalajlı olanlar flormar Lash Lift intensive look maskara, ve Flormar Perfect Lashes maskara. 

Sağ kısımda yer alanlar ise *soldan itibaren Flormar Aqua Stay(açık tonu)- Flormar Mat Velvet-Flormar-Flormar Aqua Stay-on(koyu ton) ve Flormar Sheer Make Up 2 farklı tonlarda Fondöten testerları.


ipana pro-expert serisinden 2 deneme boyu diş macunu, dalan olive zeytinyağlı el ve vücut nemlendiricisi- dalan antik zeytinyağlı sabun
* sağdakiler ise flormarın parfüm testerları.

Daha sonra ürünlerin swatchlarınıda içeren başka bir postta, renkleri ve tonları merak edenler için, ürünlere detaylı olarak yer vereceğim.

kozmoda.com ekibine ve özellikle Arda Beye, birbirinden güzel ürünler,  hızlı iletişim, kargolama ve nezaketi için çok teşekkür ediyorum. 


2 yorum :

  1. güle güle kullan cnaım.sonunda düzgün siteler açılmaya başladı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol tatlım, şimdiye kadar deneme ürünü konusunda bu kadar cömert bir site görmemiştim, hala şaşkınım :)

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: