Çarşamba

Cosmetica Alışverişi ( Saç Köpüğü, Selülit Maskesi ve Kremler )


Aranızdan bir çoğu eminim ki cosmetica. com 'u duymuştur, 2 hafta önce ilk alışverişimle kendileriyle daha yakinen tanışmış oldum :) 

Aşağıda gördüğünüz ürünler cosmetica indiriminde denk getirdim, deneyip sürekli kullandığım yada denemediğim ürünleride satın alma imkanım oldu böylelikle.

ilk alışverişimi malesef paylaşamadım aslında bu gördüğünüz ürünleri 2. siparişimle satın aldım, ilk siparişte 2 adet nivea my silhouette ve Dax Supergro satın almıştım, Nivea My Silhouette düzenli olarak kullandığım bir üründü  ve kullandığımda kokusundaki  tuhaflığı hemen farkettim, checkcosmetic.net e ürün kodunu girdiğimde üretim tarihi 2008 olarak çıktı yani bu da demek oluyor ki ürün 4 yıl önce üretilmiş 3 yıllık raf ömrünü ve kullanma süresini dolduralı çok olmuş.

 Neyse ki durumu hem kendilerine hemde Nivea ya bildirdim, sağ olsunlar hemen ürünü geri göndermemi istediler artık Nivea My Silhouette üretilmediği içinde onun yerine bu yıl dahada geliştirilip piyasaya sunulan Nivea Firming Goodbye Sellulite Gel Cream 'ı önerdiler, bu üründen de kış döneminde 2 kutu bitirdiğim için reddetmedim.  ürünlerin üretim tarihleri   ambalaj üzerinde yazmıyorsa kodu girip siteden üretim tarihlerine bakıp mutlaka öyle satın alın.

Cosmetica Hakkındaki İzlenimlerim:

*Kargolama konusunda inanılmaz hızlılar.
*Herhangi bir sorunda mağaza müdürüne kadar sizinle ilgilenip sorununuz neyse çözüme ulaştırıyorlar.
*Sitenin 12 ay taksit seçeneğinin olması ve genel itibariyle çoğu banka kartıyla ödeme yapabilmeniz ise bir artı.

Ürünlerle igili ;

Düzenli kullanıldığında Nivea'nın ürünleri gerçekten çok işe yarıyor, hele ki günde en az 30 dk sportif aktiviteniz varsa o çirkin görüntüden eser kalmıyor. 

Nivea Styling Dimond Mousse' yi daha önce kullanmadım, vaadine göre saça parlaklık veriyor ve içerisindeki vitaminlerle saçı besliyor. Kullanmaya başladıktan sonra ayrıca blogda yazısını sizlerle paylaşacağım. Tabi unutmadan birde pempe renkli tarak promosyonu var :) 

Montagne Jeunesse Algea&Dead Sea Salt Cellulite Mud Mask ( Deniz Yosunu ve Ölüdeniz Tuzu İçerikli Selülit Çamur Maskesi ):

Bu maskeyide bir merak aldım, içerisinde 40 gram var sanırım 2 uygulama yapılabilir bu ürünüde denedikten sonra ayrıca blogda paylaşacağım fiyatıda öyle yüksek bir meblağ diildi 4.90 TL

Siteyi incelemek isterseniz buradan buyrun;  www.cosmetica.com.tr




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: