Pazar

Kozmotrend' den Physicians Formula ve Pastel Alışverişim


kozmotrend.com ' la henüz tanışmamış olanlara uygun fiyata kaliteli ürünleri yakından incelemeleri için mutlaka siteye göz atmalarını tavsiye ediyorum. Kendilerinden 2. alışverişim ve memnun olmasaydım sanırım ilkinden sonra devamı gelmezdi. 

Şu sıralar bir söylenti var ne kadar doğrudur bilemem ama ''site tasarımını yapan şahıslar domaini üstlerine kayıt ettirdikleri için  asıl patent sahibi olan  Pervin Hanımla Ahmet Beye sıkıntı yaşatıyorlarmış.'' Bu konuda yapılabilecek bir şey varsa eğer üstüme düşeni yapmak isterim. Uygun fiyata kaliteli ürünlerle bizleri buluşturan güvenilir bir sitenin sahiplerinin böyle bir durumu hak etmediğini düşünüyorum. 

Sitede şu an geçici bir girememe sorunu var twitter hesaplarında bakım çalışması yapıldığını belirtmişler yani bakım sonrasında rahat rahat alışverişinizi yapabileceksiniz.

Ben siparişimi salı günü verdim ve markanın dağıtım yeri olan Gaziantepten 2 günde geldi ve bana perşembe günü teslim edildi.Zaten 850 km küsür yol için yurtiçi kargo bu teslimat süresini sayfasında belirtmiş

Siparişlerimi eksiksiz almamın yanında birde 2 tane hediye koymuşlar :) biri makyaj temizleme mendilleri diğeride wee nin kulak çubukları, göz makyajını düzeltmede ve bazen far uygulamalarında da kullandığım için çok mutlu oldum.

*Ürünler tek tek açılmamış plastik paketlerinde ve korumalı olarak geliyor.
*50 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava.
*Üstüne birde hediye gönderecek kadar cömertler.

*Sık sık sağlam markalarda indirimler oluyor mesela ben Physicians Formula Shimmer Strips 3 lü eyeliner setini 38 küsüre siteden satın aldım. Normalde fiyatlar diğer sitelerde bile en uyguna 43 TL den başlıyor.Bunun gibi bir çok markada ciddi indirimler oluyor. İndirimleri kaçırmamak için Kozmotrend' in twitter hesabını buradan takibe alabilirsiniz;


*Birde diğer blogger arkadaşlarda görüp merak ettiğim ve şu ara kapatıcı sıkıntısı yaşadığım için Pastel'in aydınlatıcısını da içeren 4 numaralı kapatıcısını tercih ettim. O da 16 küsürdü. Tamamen ihtiyaçlarıma yönelik bir alışveriş oldu bu defa.

Aldığım ürünleri tabi ki denedim :) Hatta sizin için tüm detaylarıyla birlikte resimlerini çektim ve ilk fırsatta yazısını hazırlayıp gün içerisinde sizlerle paylaşacağım.




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: