Pazartesi

Lushtan Gelenler -Denenmiş olanlar ve Satın alınacaklar




Öncelikle bana bu paketi tüm özeniyle hazırlayıp gönderen Sevgili Sinem Hanıma teşekkürlerimi gönderiyorum.Paketim bana ulaşalı 10 gün falan oldu ve bir çok ürünü deneme şansıda buldum bu süreçte.


 Şu an Lush olan bir yerde yaşamadığım için yeni çıkan ürünleri şehir dışına çıktığım zamanlarda temin edebiliyorum.  Lush ürünlerinde bana gönderilenler arasından  deneyip memnun kaldıklarımı ise Lush'un online satış sitesinden satın almayı düşünüyorum.


Gelelim paketime, ufak tester kaplarında neler yok ki, şampuanlar, duş jellleri, nemlendiriciler, ayak bakım kremi, peeling ve temizleyiciler... 


sırasıyla;
Ros Argen -Peeling 
Cynthia Sylvia-Şampuan
 American Cream- Saç Kremi,
 Ocean Salt-Yüz ve Vücut Peelingi 
Fair Trade Foot Lotion- Ayak Kremi
Angel on Bare Skin- Derin Yüz Temizleyici 
Vanilla Deelite Body Lotion- Vücut Losyonu
Grass--İt's Raining Man- Happy Hippy-Dirty- olive branch-Duş Jelleri


vee banyo keyfi için 2 adet balistik topum




En çok beğendiklerimi kısaca özetlersem: 

Balistik toplardan birini kullandım bile :) gerçekten arada böyle şeyler yapmak gerekiyor, banyo yapmak ayrı bir keyifse ve yorgun keyifsiz bir gününüzdeyseniz bu tolardan bir tane atıp bedeninizi küvete yerleştirin.


Cynthia Sylvia Şampuanın kokusuna bayıldım ve saç uçlarımı yumuşacık yaptı.


Fair Trade Ayak Kremini duştan sonra kullandım ve çoraplarımı giyip uyudum nem açısından ayaklarımı baya yumuşattı.

Duş jellerinden henüz Grass' a ve Happy Hippy'e kıyıp kullanabildim, diğerlerinide 3 ay kullanım süresi içerisinde tüketeceğim, malum el yapımı ürünler oldukları ve koruyucu içermedikleri için kullanım süreleri 3 ay.


Tüm ürünlerimi bitirincede balistikleri, şampuanı ve duş jellerinden birer adet Lush' un sitesinden satın almayı düşünüyorum ama önce bu testerlar bitecek :)


Bu arada Lush yepyeni bir adım attı ve el yapımı makyaj ürünleri de üretiyor artık, farlar, eyelinerlar, rujlar, ojeler... Yeni ürünleri incelemek isteyenler için;


http://www.lushturkey.com


Lush ürünlerini kullananlara sesleniyorum kullanıp bu ürününe bayıldım dediğiniz ürünler varsa eğer bana yazın, bir kaç ürününü ilerleyen aylarda satın alacağım, sizin önerilerinize göre bir kaç ürünü daha listeme ekleyebilirim.


Kocaman Öpüldünüz :)



2 yorum :

  1. tea tree tonik ve herbalismi sevıyorum ben .
    http://myshimizu.blogspot.com/2012/06/tazecik-lush-urunleri.html
    burdakı yazımda bahsetmştm:)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Lush'tan bir sure once alip kullanmaya basladigim Flying Fox dus jeli var, mukemmel kokuyo! :) iceriginde yasemin ve bal var, calkalayarak kullaniliyo.siddetle tavsiye ederim.bagimlilik yapti bende :)

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: