Salı

Pastel Magic Touch Concealer & Highlighter


Pastelin bu ürününü kullanıp fazlasıyla memnun kalan arkadaşlarımın tavsiyesiyle satın aldım canlarım. Yaz aylarında makyaj yapmak ne kadar eziyet haline dönüşse de ara ara paspallığı bir yana bırakıp makyaj yaptığımda oluyor :)


Ben tatilde koyulaşan göz altlarımı hesaba katmayıp 4 numarayı satın aldım. Birde 2 numarası var bu ürünün sanırım o daha koyuydu. Görüldüğü üzere kendine münhasır bir kutusu ve miniminnacıkta uygulama aplikatörü var ama siz ellerinizi yıkadıktan sonra parmağınızı kullanın derim çünkü ürünün yapısı biraz sert bir o kadarda haşin.




Şu arka kısmını parlak yapmasalarmış iyiymiş, içindekileri okumanız için çektim. Resmin üstüne tıklayınca daha okunur hale geliyor.


Görüldüğü üzere bronzlaşmış birine yaz aylarında gitmeyecek bir tonu seçmişim ama olsun kışın normale dönecek nasılsa yüzüm.

*Bu kapatıcı kısmının en sevmediğim yanı katı bir kıvama sahip olması, yaz gelmesine rağmen cildim hala kuru ve makyajı temizlerken dahada kuruması içten bile değil, biraz yayması zor oluyor ama durdukça yüzünüzle bütünleşiyor.


Aydınlatıcının henüz alt koruma jelatini bile açılmadı ama çok ilginçtir ki jelatinin üstünde bile ürün mevcut :)
Aydınlatıcı kısmını sevdim. Dozunu kaçırmadıkça sorun yok, miniminnacık alıp göz kapaklarına ve göz burunla gözün bulunduğu alana uygularsanız günlük olarak da kullanılabilir.



Üst resimde sağ parmağımda kapatıcısı var katılığı konusunda az çok fikir edinebilirsiniz.



Üstteki fotoda  tonları tam olarak resme yansımış.



Kaşlara aldırmayın :) ürünün kapatıcılığına ve highlightera odaklanın hihihi:) 

Kuru cildi olanların göz altı kapatıcı önerilerine açığım 

Kocaman Öpüldünüz :)

1 yorum :

  1. Adsız16:08

    çok güzel görünüyor ben de mi alsam acaba:)

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: