Salı

Physicians Formula Shimmer Strips Gel Cream Liner


Elizabeth Arden ve Stilanın eyelinerlarını uzun zamandır kullanıyorum, onlardan da memnunum aslında ama bu defa sırf merakımdan physicians formulanın yeşil  gözler için olan 3'lü eyelinerlarını denemeye karar verdim. İndrimdeyken de kaçırmak istemedim.


Her biri 2 ml yani 3 ü 6 ml ediyor toplamda, birde yanında eyeliner fırçası var, kendi eyeliner fırçamla ürünü kullandım, bir sürü fırçayı aynı anda kirletmeyi sevmiyorum da :)  Üst resimde ürün hakkında bilgi yer alıyor, vaad ettiklerini görmeniz için bunuda paylaşma gereği duydum.


Aslında kahverengi gözler, mavi gözler için olan setleride vardı,  ben kendi göz rengim için oluşturulan seti tercih ettim, kısa bir araştırmada yaptım; ela gözler için falan bir kaç tane  3 lü set daha çıkarmışlar,bildiğim kadarıyla Türkiye ye bu göz renkleri için olanlar gelmedi.


Ürünleri sizin için tek tek test ettim, kalıcılık konusunda bence çok başarılılar çünkü çıkarmakta zorlandım. Sürümüde çok rahat. Umarım hemen kuruma yapmazlar ki bu benim eyelinerda en nefret ettiğim şeylerden biri.İlerleyen zamanlarda bakıp göreceğiz bakalım donucakmı bu minnaklar :)




Üst resimde ise gözümde eyelinerdan başka bir şey yok, o yüzden mazur görün, renklerini görmeniz açısından  çekme gereği hissettim.

Mutlu sabahlar diliyorum şimdiden herkese...

siii uuuu :)

6 yorum :

  1. Güzel görünüyor aslında ama ben öyle bir eyeliner arıyorum ki simsiyah olsun mat durmasın parlak olsun bulamadım hala :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım, elizabeth arden'ın eyelinerını önerebilirim, çok parlak durmuyor ama canlı bir siyah, yada bobbi brown un jel eyelinerına bir bak, içinde minik simler var onunda canlı bir duruşu var.

      Sil
  2. Bobbİ brown duymuştum mutlaka bakıcam ikisinede çokm teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir dene memnun kalmazsan başka markalarıda senin için deneyip fikir verebilirim :) öpüyorumm

      Sil
  3. fiyatı nedir acaba? ben mi yazıda göremedim yoksa? :S

    YanıtlaSil
  4. aldığımda 39 TL 'ydi.

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: