Salı

Essie Matte About You Oje Matlaştırıcı


Essie Matte About You' yu geçen ay lilakutudan satın aldım.  Kutulu bir ürün ve 15 ml ebatında. Genelde koyu renk ojeler matlaştırıldığında çok hoş duruyor ama ben açık bir tonla denemek ve size göstermek istedim.


Aşırı derecede parlamıyor zaten ojenin doğal hali. Pastelin şu an numarasını hatırlayamadığım bir nar pembesi.


Görüldüğü üzere mat hali de çok hoş. Tek sorun ojenizin kuruduğundan emin olduktan sonra matlaştırıcıyı uygulamanız gerekiyor, aksi takdirde ojeniz kalkışa geçiyor.

Dediğim gibi ben lilakutudan satın aldım,kargo ücretsiz. Fiyatı: 28,96 TL
Essie ürünleri satan bir yer yoksa yakınınızda kendi sitesinden veyahut lilakutudan satın alabilirsiniz.
İlla essie olmasın matlaştırıcı bir ürün arayışındayım diyenlere de hem fiyat olarak çok uyguna hemde kaliteli bir marka olan Kalyon oje matlaştırıcıyı öneriyorum. Watsonsda 5 küsürdü fiyatı yanlış hatırlamıyorsam.

4 yorum :

  1. Ben pastelinkini kullanıyorum ojelerin iyice kuruduğundan emin olduğum halde sürdükten sonra bazı parmakların eşit derecede matlaşmadığını farkettim ve bu net bir şekilde de anlaşılıyor bide bu ürünü denemek lazım ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Essie pastele oranla matlaştırmada daha iyi ama fiyatı biraz fazla, her zaman matlaştırıcı kullanılmadığı sürece baya gidiyor ama.

      Sil
  2. bu matlaştırıcılara bir türlü alışamadım ve catlayan ojelere...Alıp alıp dolaba kaldırıyorum :)

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çatlayan ojeler konusunda bende senle aynı fikirdeyim, sürdüğüm anda tırnağımı gerginleştiriyor ve tırnağın üst katmanını mahvediyor

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: