Pazartesi

Palmer's Firming Butter Çikolatalı Kek gibi Kokan Sıkılaştırıcı Losyon



Palmer's hamilelik döneminde oluşan karındaki gerilme, vücutaki çatlakları en aza indirmek için çeşitli kremler üreten bir firma ve üretim yeri Amerika, Türkiye' dede bulmanız mümkün, ithal olmasına rağmen fiyatları çok yüksek değil.

Vücut için, banyo sonrası  kakao yağı içeren ürünleri kullanmayı tercih ediyorum. Malum kakao yağı E vitamini açısından zengin ve cildin elastikiyetini koruyan bir yağ.


Kakao yağının yanında, shea yağı, ginseng ve Co EnzimqQ 10 da içeriyor. Markanın artılarından bir kaçı ise; hayvanlar üzerinde testlere karşı olması ve fabrikasyon üretimle üretilmemiş olması.




Ürünle ilgili yorumuma gelecek olursak;


*Palmer's Cocoa Butter Formula Firming Butterı bir süredir kullanıyorum yağlı bir yapıda değil.

*Yapışkanlık hissi yok.
*Cildi besleme konusunda iyi buldum, düzenli masajla birlikte uygulandığında ciltteki sıkılık gözle görülür hale geliyor.
*Kokusu çikolatalı pasta gibi. Çok baskın ağır gelmedi bana ama sevmeyenlerde olabilir.
*Ambalaj tasarımı nedeniyle çok kullanışlı bir ürün.

Yeniden alır mıyım? tekrar tekrar alırım hatta farklı işlevlerde ki diğer ürünlerini de almayı düşünüyorum.Mesela şu iki ürününde daha gözüm var;


*Palmer's  Scar Serum-Yara izlerini iyileştiren serum.




*Palmer's Itchy Skin- Kuru ciltleri nemlendiren kakao yağı 






2 yorum :

  1. watsonslarda vardı galiba ama emin değilim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzmirdeki Watsonsları hatmetmiş biri olarak palmer's satışı watsonsda yok bitanem, keşke getirseler de uygun fiyata bizlerde alabilsek.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: