Cuma

İnglot 408 Matte Lipstick - Mat Kırmızı Ruj


İnglot markasına ait Matte Lipstick- 408 numaralı rujdan başka herhangi bir İnglot ürününe sahip değilim, aslında kırmızı ruju kendime çok yakıştırmıyordum daha önce, o yüzden kırmızı ruj almam ve kullanmam bile tuhaf geliyor , zaman nelere kadir :)  


İnglot 408 Ruj sayesinde kırmızı rujlarımı kullanmaya başladığımı söylemeliyim. Ruj hakkında ki izlenimlerim ise şöyle:

***Mat yapısı sayesinde  kalıcılığı kat kat artırıyor, diğer rujlarımdan daha uzun süre dudaklarımdaki rengini koruyor.

***Şu ara foruma gidip inglota bakma fırsatım yok malesef o yüzden başka renklerini de merak etmeme rağmen İnglot ziyaretimi daha sonraya erteliyorum.

***Uzun süre dayanan mat ruj arayışında olanlara bu ruju özellikle tavsiye eder hepinizi öperim :)

Gelelim 408 in  benim dudaklarımda duruşuna :



18 yorum :

  1. Geçenlerde sephoranın lipstick şeklinde ki bir rujunu aldım oda sürdükten sonra donan,matlaşan ve uzun bir müddet çıkmayan bir ruj fakat sürümü zor oluyor ...en ufak bir el titremesinde palyaçoya dönebiliyoruz :) Bu ürünü almam daha kullanışlı olacak sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende ruj sürmede pek başarılı sayılmam =) tatlım dene mutlaka İnglot mağazasında, öperimm

      Sil
  2. çok güzel bir renk,mat olmasınada bayıldım;)

    YanıtlaSil
  3. Adsız18:59

    bayada kAlıcıdr bu Şimdi emınim,kırmızı renge rujda beyaz tende bayılırımm yenı yıla gırerkende sür ciNim şans enerji getirsinn ıyı gunlerınde süRR.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet tatlım en çok verdiği enerjiyi seviyorum =)

      Sil
  4. inglotu seviyorum ruj, fondaten ve de ojelerini kullandım memnunum ojelerinin fırçası uzun ve güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bir kaç ürününü almayı düşünüyorum bir daha ki alışverişimde, ojelerini gaziemir optimumdaki girişte ki mağazada görmüştüm, üst kısmına sarı sıvıları çıkmıştı bozulmuş ojelerimde de bunu gördüğüm için ojelerini almaktan o gün vazgeçtim.

      Sil
  5. inglot un kalitesi ortada kırmızı rujun çekiciliğide eee ikisi birleşince sonuç oluo bi harika! p.s. evde bi mini inglot dükkanım var ve sayende bu rujuda en kısa sürede o dükkanda görmek istiorum güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. utandım vallahii, çok çok mersi =) inglota ait tek ürünüm bu ruj, inglotta en çok memnun kaldığın ürünlerin listesini istiyorum o zaman, gidince tek tek inceleyip tavsiyene göre kendime yeni ciciler bakıcam :)

      Sil
  6. işte mat ruj hem de kırmızı
    sanırım dudağım kalın olmamasına rağmen mat seviyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende barıştım kırmızılarla =)

      Sil
  7. tatlim yorum kısmına her ne kadar insanın kendi blogundan bişeler eklemesinden haz etmesemde inglot ta memnun kaldığım ürünlerin listesini istediğin için linki veriyorum http://kittybianco.blogspot.com/2012/04/inglot.html linkte kullandığım inglot ürünleri numaralarıyla var :) (neredeyse hepsi son zmnlarda alınanlar hariç )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa olurmu hiç ben inglotun beğendiğin ürünlerini benimle de paylaştığın için çok memnun oldum, hemen bakıyorum =)

      Sil
  8. Bir Sephoramız bile yok bu şehirde :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sephora açılsa ihya edicez dimi Nazlıcım =)

      Sil
  9. bence kirmizi ruj surmek bir sanattir :) hakikaten ufak bi harekette palyacoya donebiliriz ki kizmizilar cabuk cikmiyor kabus olur... bu renge bayildim cokkk cokkk bayildim avonun mat kirmizi bir rujum var o bitmek uzere sanirim ondan sonra bunu alicam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnglot Türkiye dağıtıcısını değiştirdi bitanem, mart ayı gibi yeniden bizim ülkemizin piyasasına girecek, mart ortasındayız ama hala haberi yok, yeniden inglot ürünleri satılmaya başlandığında sanada mutlaka ileteceğim :)

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: