Çarşamba

Bebak Acı Badem Makyaj Temizleme Sütü

 photo ef72aed5-f920-4c9f-be40-27d8137370b7_zpsbf5f8e80.jpg

Bebak Acı Badem Sütü 'nü bilmeyenimiz yoktur, bende geçen yıl kullanmaya başlamıştım, o zamandan bu zamana kadar kullandığım ikinci şişesi. Hatta geçen yıl şubat ayında paylaştığım alışveriş yazım burada : Alışveriş Yazısı Tık Tık

Kuru cildim olunca makyaj çıkarmada krem formlu ürünler kış aylarında tercihim oluyor. Bu ürünü de geçen kış memnun kaldığım ve fiyatıda çok uygun olduğu için tekrar almıştım, neyse ki bunu da bitirdim, şimdi dermokozmetik bir sölüsyon kullanıyorum. Bir yılda fiyatı biraz fazla artış göstermiş. Önceki yazımda da bahsettiğim bebak temizleme mendilleriyle birlikte 6 TL gibi bir fiyata almıştım. Son aldığımda fiyatı 5 küsürdü, bazı yerlerde dahada fazla fiyata satılır hale gelmiş. Neyse çok fazla dert yanmadan ürün hakkındaki görüşlerime geçeyim.

*** Yoğun göz makyajını çıkarma dışında temizlemesi güzel, fakat waterproof rimelleri çıkarmada yetersiz.
*** Bu ürünü kullandıktan sonra ayrıca yüzümü yıkama ihtiyacı hissettiğimide belirtmeliyim, yüzümde maske gibi bir ağırlık hissettiriyor.Bu ürünü kullananlarda da bu durum oldu mu çok merak ediyorum.
*** Cildimde kızarıklık sivilce vs gibi herhangi bir hassasiyet oluşturmadı.

Fiyatına göre performansı orta, o yüzden alınabilirliği mümkün. Yinede dermokozmetik ürünler öncelikli tercihim.


2 yorum :

  1. Goz altinda yag bezesi olusturdu mu acaba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. göz çevremde cildimde oldukça kuru, bende beze oluşturmadı ama yağlı göz altlarında yapma ihtimali olurmu bilmiyorum canım.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: