Cuma

"Organik ve Bitkisel İçerikli Şampuan Karşılaştırması : Petal Fresh - Otacı


 Şampuan konusunda oldukça seçiciyim, saç uçlarım kuru, saç diplerim normal, böyle olunca krem içeren şampuanlar bana çok fazla yaramıyor. Nem açısından yetersiz olanlar da saç uçlarımı dahada sertleştiriyor.Biri yerli malı Otacı Bitkisel Şampuan, diğeri ise U.S.A üretimli Petal Fresh Organik Şampuan Her ikisini de kullanan biri olarak bir karşılaştırma yazısı hazırlamak istedim....
Petal Fresh Tea Tree Shampoo ( Çay Ağacı Özlü Şampuan) : 

Kuru ve hasarlı saçlar için uygun olduğu belirtilmiş. Çay ağacı yağı kuru ve hasarlı saçları onararak daha sağlıklı ve parlak bir görünüm sağlayan bir yağ. Normalde çay ağacı yağı;sivilceleri kurutmak amacıyla üretilen ürünlerin içinde de bulunur.

Kokusu çok güzel olmasına rağmen fazla köpürmeyen bir şampuan, tek başına saçları sertleştirip daha kuru hale getiriyor, şampuan sonrası saç maskesi veya saç kremi kullanmak gerekiyor. Tam boyu 475 ml ve 4 farklı saç tipine yönelik ürünleri var.

Otacı Bitki Özlü Şampuan (Isırgan Otlu - Dengeleyici) : 
Otacı 'nın Naturway serisinden olan şampuanlarını kullanıp çok memnun kalmıştım, ısırgan otlu bu şampuanı da saçlarda kurumaya neden olmuyor. İçerik açısından organik diye nitelendirilmemiş, baskın bitkisel içerik nedeniyle sadece bitkisel olduğu belirtilmiş. Köpürmeside oldukça güzel. Watsons'larda deneme boyları satılıyordu en son, deneyip tam boyunu almanızı öneririm.

4 yorum :

  1. Paylaşım için teşekkürler canım. Otacı aklımızda bulunsun o zaman :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değerli yorumun için asıl ben teşekkür ederim canım :)

      Sil
  2. Organik şampuanlar genelde fazla köpürmüyor ve saç kremi olmadan saçları kabartıyor. Ama uzun vadede güzel ürünler.Güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen tatlım, köpürmeyince temizlenmiş gibi hissetmiyorum bende, teşekkür ederim :)

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: