Cumartesi

Pembelendik : Flormar Long Wearing & Pretty Lipgloss # Swatch

 Yaz geldiğinde ruh halimi yansıtan renklerden biri pembe. Rujlarda bu kadar açık tonları sık kullanmadığım için lipglosslarda gözüm hep pembelerde oluyor. Flormar'ın Pretty serisinden P808 ve Long Wearing serisinden L409 nolu lipglosslarını hafta içi kullanamasam da hafta sonuna biraz enerji katsın diye tercih ediyorum...

 Lipglosslarda genelde sünger uçluları çok severim normal fırçalı olduğu için prettynin kıllarında biraz yamulma olmuş ama sürerken sorun çıkarmıyor.

Long Wearing biraz daha uçuk bir pembe ve içinde ışıltısı var.

Her iki lipglossunda kalıcılık süresi standart, silmedikçe ve yemedikçe 1-2 saat kalıyor. Bu süre benim için oldukça yeterli ve rekor bir süre :)

Kiosklarından yada mağazalarından edinebilirsiniz. Mağaza bana uzak diyorsanız Flormar ' ın online satış sitesinden de alışveriş yapabilmeniz mümkün.

Fiyatı ve diğer renklerini incelemek için linkleri: 

*Flormar Pretty Lipgloss 
*Flormar Long Wearing Lipgloss 

5 yorum :

  1. ikisininde renkleri çok güzelmiş yaz mevsiminde bende pembe glosslarımı en çok kullanıyorum:)) güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, flormar lip glossun acaba son kullanma tarihi ne zamana kadar ben göremedim de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Flormar ürünlerinin son kullanma tarihleri genel olarak etiketlerde açık açık ay ve yıl olarak yazar. Yani Exp: ( ay/ yıl) olan kısım. ;) Ama etiket silindiyse yada çıktıysa bilmek zor.

      Sil
    2. Flormar ürünlerinin son kullanma tarihleri genel olarak etiketlerde açık açık ay ve yıl olarak yazar. Yani Exp: ( ay/ yıl) olan kısım. ;) Ama etiket silindiyse yada çıktıysa bilmek zor.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: