Salı

Rossmann Alışverişim : Kitap * Dekoratif Mandal * Vanilya ve Portakal Kokulu Mum


Geçtiğimiz hafta sonu güzel bir alışveriş yaptım. Önce Konak Rossmann a uğradım, oradan ilgimi çeken ve bir kaç ihtiyacımı indirimli olarak aldım. Üstteki kitapları İzmir Alsancak Sevgi yolundaki Yabancı Kitap Standından aldım.Muhammed Bozdağ' ın ''Ruhsal Zeka''  (SQ) Kitabı, Anadolu Lisesinde okuduğum yıllardan beri başucu kitabım diyebilirim. Ara ara açıp baştan sona okurum, inancımı ve hayata bakışımı tazelediğini düşünüyorum.
Uzun zamandır almak istediklerim arasında olan bir diğer kitabı da '' İstemenin Esrarı'' adlı kitabıydı. Şu an bu kitabı okuyorum. İlerleyen zamanda kitapla ilgili yorumlarımı sizlerle paylaşacağım. Kitabın normal fiyatı 10 TL 'ydi indirim yaptırdım 8 TL 'ye aldım.

Mary Alice Monroe 'nin ''Plaj Evi'' kitabını ilgimi çekeceğini düşünerek aldım. Fiyatı 5 TL'ydi. 13 TL ye iki kitabı alıp Alsancağa doğru yürüdük. O akşam Gündoğdu meydanı oldukça kalabalıktı.



Rossmann 'dan aldığım bu şirin dekoratif mandalları ise bir kaç şeyde değerlendirme ümidiyle aldım. Kurbağacıklara, arı mayaya ve mantarların tatlılıklarına da vuruldum diyebilirim :) Paket fiyatı 1.75 yada 1.79 diye hatırlıyorum. Aldıklarımın fişini attığım için aldıklarımın bazılarının net fiyatlarını hatırlamıyorum.


Tütsü, mum tarzı şeylere oldum olası merakım var, güzel koksun , beni biraz rahatlatsın, kitap okurken huzuruma huzur katsın diye kendime her bir pakette 6 adet mum olan ( Duft - Teelichte ) Rubin Licht Orange, Vanille; vanilyalı ve portakallı mumlarından aldım.Mumların net fiyatlarını hatırlamıyorum ama 1-3 tl aralığında bir fiyatı olup, çok pahalı değildi.
Rossmann 'dan bir kaç şey daha aldım. Çok uzun bir yazı olacağı için iki bölüm halinde yayınlıyorum. Bir daha ki yazımda aldıklarımın diğer kısmını görebileceksiniz.

2 yorum :

  1. Merakla bekliyorum devamını güle güle kullan mandallar da çok tatlı :) Öpüldün :*

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: