Cumartesi

Rimel Karşılaştırması: Benefit Badgal * Max Factor *Maybelline Mascara #Review


Hem bitenler hemde bir karşılaştırma yazısına bugün yer vermek istedim.Şu anda Max Factor Masterpiece Max ' ların birini bitirdim, Benefit Badgal lash ' uzun süre severek kullandım ama bitmeye yakın biraz yapısı kalınlaştı. Maybelline New York The Falsies Volum Express 'den ve diğer maybelline maskaralarını uzunca bir süre kullandım.Kısaca Fırça yapıları ve kullanıcı yorumuma geçersek;

Max Factor Masterpiece Max;

*Plastik ve seyrek yapılı, daha çok gür kirpiklere güzel dolgunluk veriyor. Kullanım süresinden önce donma sorunu olmadı.

*Benefit Badgal Lash ;

Düz ve sık bir fırça yapısına sahip, en seyrek kirpikleri bile dolgunlaştırıp uzun gösteriyor. Tek sorun yapısı, zamk gibi ve göz makyajını çıkarırken zorluyor, ama kolay akmayan bir rimel arıyorsanız önerebilirim.
*Maybelline The Falsies Volum;

Fiyat açısından makul, hemde fırça yapısıyla bir çok kirpik yapısına uyum sağlayan, kirpikleri uzun göstermek için en ideal rimellerden biri.

8 yorum :

  1. su morumsu rımelı denedım hafta sonu arkadasımda offf mucızeydı o kırpıkler benım mı dedım superdı en kısa zamanda alacagım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi, bende bir kaç tane bitirdim bu rimelden, fırça yapısı en kısa kirpiği bile uzun gösteriyor :)

      Sil
  2. canım bende benefir badgal lash denedim istediğim gibi değildi:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet yapısı kalın Tubacım :( dolgunluğunu beğeniyorum ama çıkarması zahmetli zamk gibi oluyor.

      Sil
  3. maybelline in mor kaplı bir rimelini denedim ama hiç beğenmedim hangisi olduğunu da unuttum :) elimdeki rimeller bitince tekrar bakarım artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siyah, mavi ve lacivert ambalajlı düz fırçalılar da var maybelline de, fırçaları düz olduğu için volümde yetersiz ama dolgunlukta orta seviyedeler Ceydacım :)

      Sil
  4. Bende Maybelline rimelini kullanıyorum şu anda..oldukça memnunum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sarı ambalajlı hariç tüm maybelline rimellerini kullandım ve genelinden memnun kaldım, son cosmetica indiriminden sarısını da denk getirip 6.90 a aldım :) onunla ilgili de ilerleyen günlerde bir yazı hazırlayacağım. Değerli yorumun için çok teşekkürler.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: